Mobiwerkwijze

Kandidaten werven 

De recruiters van MobiWerk zijn gespecialiseerd in het werven van geschikte kandidaten voor de vervoersbranche en de beveiligingsbranche. Onze recruiters beschikken over een uitgebreide kennis van de verschillende vakgebieden en weten daarom precies welke vaardigheden en eigenschappen we zoeken bij kandidaten én waar we deze mensen kunnen vinden. 

Onze wervingsprocedure is uniek, doordat wij enkel de allerbeste sollicitanten selecteren uit verschillende doelgroepen. Denk hierbij aan jongeren van begin twintig tot aan zij-instromers of personen met ervaring in aanverwante banen, zoals vrachtwagenchauffeurs, pakketbezorgers en horecapersoneel. 

Wij geloven dat onze MobiWerkers het verschil kunnen maken voor u en uw klanten. Dat doen zij door niet alleen hun werk goed uit te voeren, maar door nét dat stapje extra te zetten. Echte gastheren en -vrouwen met passie voor het vak. Dat is ook terug te zien aan onze manier van werven: wij vertellen het échte verhaal hoe het is om buschauffeur, trambestuurder of beveiliger te zijn. De kandidaten die zich hierdoor aangetrokken voelen, passen over het algemeen goed bij de bedrijfsfilosofie van MobiWerk. Want werken in het vervoer of in de beveiliging, dat is #mensenwerk. 

Paul Jochem
Heb je een vraag?

Neem dan gerust contact met me op!

paul@mobiwerk.nl
Tel: 070 820 0567

IN DE PRAKTIJK

Tram- of RandstadRailbestuurder, iets voor jou?

Als bestuurder van een railvoertuig kunnen mensen op jou rekenen. Je brengt dagelijks honderden mensen naar hun werk of naar school en maakt daarmee ongemerkt het verschil.

Je kent jouw route door en door. Je weet waar de lastige plekken zijn en waar zich een gevaarlijke situatie zou kunnen voordoen. Dankzij jou komt iedereen veilig en op tijd bij zijn of haar bestemming, want je bent iemand om op te bouwen. En dat is wat jóu een MobiWerker maakt!

"Ik denk dat ik wel 10 verkeersongelukken per dag voorkom."

Kaz