MOBIWERK. MENSENWERK.

Beveiligde werkplek

Een goede beveiliging van uw werkplek of bedrijf is van groot belang. Zo beschermt u niet alleen uw locatie tegen indringers en onbevoegden, ook verzekert u de veiligheid van uw personeel, van uw eigendommen en van uzelf. MobiWerk Beveiliging heeft alles in huis om de beveiliging van uw locatie te verzorgen. Onze vakbekwame en betrouwbare beveiligers hebben niet alleen oog voor de veiligheid, maar zijn bovendien echte gastheren en –vrouwen voor uw klanten en bezoekers.

Méér dan beveiliging

De beveiligers van MobiWerk Beveiliging zijn niet zómaar beveiligers, maar echte ‘mensen-mensen’. Ze weten dat niet alleen de veiligheid belangrijk is, maar ook een juiste en klantgerichte omgang met mensen. Onze beveiligers zetten nét dat stapje extra om de klant en opdrachtgever tevreden te stellen. Even de deur voor iemand openhouden, een oudere vrouw helpen met haar zware tas of een verloren blikje op de grond opruimen. Het zijn kleine dingen, die toch het verschil maken. Daar geloven wij in bij MobiWerk Beveiliging.

Wie zijn wij?

MobiWerk Beveiliging is een vriendelijk en betrokken beveiligingsbedrijf, met vele enthousiaste, leergierige, servicegerichte en proactieve werknemers. Wij zijn actief in de regio Den Haag, maar ook ver daarbuiten. Via ons huiseigen opleidingscentrum verzorgen, faciliteren en begeleiden wij de opleiding van onze beveiligers, zowel het theoretisch deel als het praktijktraject. Dit met groot succes en al vele geslaagde plaatsingen (zowel intern als extern) tot resultaat.

Als bedrijf staan wij erom bekend dat we op het gebied van maatschappelijke participatie, interne plaatsing en detacheren al vele succesvolle, enthousiaste kandidaten hebben kunnen helpen naar een goed betaalde baan.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Onze mogelijkheden zijn zeer gevarieerd:

 • Objectbeveiliging
 • Winkelbeveiliging
 • Zorgbeveiliging
 • Hondenbeveiliging
 • Persoonsbeveiliging
 • Beveiligingsadvies
 • Verkeersregelaars
 • Brandwachten
 • Hotelbeveiliging
 • Gastvrouwen en gastheren
 • Receptionisten
 • VIP-begeleiding
 • Groepsvervoer

Net een stapje extra doen, dat vinden wij bij MobiWerk Beveiliging BV heel normaal. Dat ziet u in alles wat wij doen. In onze dienstverlening, in de omgang met onze MobiWerkers, maar ook in de manier waarop wij inspelen op duurzaamheid en bescherming van het milieu. Onze beveiligers hebben een collectie op maat gemaakte en goedgekeurd uniformen, die voor 95 procent bestaan uit gerecyclede flessen.

Onze beveiligers: dienstbaar en betrokken

Bij MobiWerk Beveiliging worden beveiligers geselecteerd op bijzondere vaardigheden die niet iedereen bezit, maar die het verschil maken tussen beveiligen en veilig en zorgeloos mensenwerk. Zij zijn extra getraind in het signaleren van en anticiperen op escalaties, waarbij zij dankbaar gebruik maken van een groot inlevingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast beschikken al onze beveiligers over een geldig certificaat EHBO, BHV en Stop de bloeding+. In dagelijkse

rapportages houden zij alle werkzaamheden en aandachtspunten bij, zodat u precies weet wat er speelt op de werkvloer.

Via onze huiseigen opleidingen geven wij onze beveiligers extra tools mee om de taken als beveiliger optimaal te kunnen vervullen, wat resulteert in een hoge klanttevredenheid. Onze beveiligers onderscheiden zich onder meer door sterke communicatieve vaardigheden en pro-actief handelen. Het zijn gastheren en -vrouwen die wij met trots voor tijdelijke of vaste opdrachten aan u voorstellen. Dát zijn onze MobiWerkers.

Bent u geïnteresseerd in de diensten van MobiWerk Beveiliging? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Meer informatie vindt u op onze website, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen of een e-mail sturen.