MOBIWERK. MENSENWERK.

Bouwplaats beveiliging

Bouwplaatsen zijn vaak door hun grote omvang en afgelegen locatie een populair doelwit van vernielingen, brandstichting en diefstal. Jaarlijks wordt voor tientallen miljoenen euro’s schade toegebracht en de indirect schade is vaak nog een stuk groter: projecten lopen vertraging op en deadlines kunnen niet meer gehaald worden. Vastgoedeigenaren, projectontwikkelaars en de betrokken bouwbedrijven weten dan ook als geen ander dat een goede beveiliging van significant belang is. MobiWerk Beveiliging neemt uw zorgen graag uit handen en biedt een totaaloplossing voor uw bouwplaatsbeveiliging.

Het belang van goed getrainde beveiligers

Het werk op uw bouwplaats moet efficiënt en veilig kunnen verlopen, zodat al uw doelstellingen worden gehaald en het project op tijd wordt opgeleverd. Om belemmeringen of zorgen om de veiligheid van uw personeel, bezoekers en bouwmaterialen te voorkomen, is een investering in een goede en betrouwbare bouwplaatsbeveiliging erg belangrijk, zowel tijdens de bouw als in de avonduren en weekenden. De vakbekwame en betrouwbare beveiligers van MobiWerk Beveiliging zijn intensief getraind en weten precies wat de veiligheidsrisico’s en aandachtspunten zijn op uw bouwplaats.

Onze diensten

Wat kunnen wij voor u betekenen? Onze mogelijkheden zijn zeer gevarieerd:

  • Algehele bouwplaatsbeveiliging

Welke wensen u ook heeft, wij hebben er de geschikte oplossingen voor. Onze beveiligers zijn goed getraind en multi-inzetbaar: flexibel en betrouwbaar. MobiWerk Beveiliging biedt een totaaloplossing voor de beveiliging van uw bouwplaats. Dat kan bij u op locatie, maar ook via camerabewaking. Onze beveiligers in de meldkamer houden de beelden 24/7 nauwlettend in de gaten en ondernemen direct actie bij incidenten of wanneer de situatie daarom vraagt. Ook de inzet van bewakers met honden, elektronische beveiligingssystemen en cameramasten met livestream of panorama behoren tot onze veelzijdige en betrouwbare dienstverlening. Wij zijn er voor u!

  • Toegangscontrole en arbeidsregistratie

Met de portiersdiensten van MobiWerk Beveiliging voorkomt u dat onbevoegde bezoekers uw bouwterrein betreden en weet u ieder moment precies wie er op uw locatie aanwezig is, wat erg belangrijk is in geval van calamiteiten. Onze vakbekwame en gastvrije beveiligers dragen bij aan een hoog veiligheidsniveau, zonder de bewegingsvrijheid van bevoegde bezoekers, medewerkers en leveranciers hinderlijk te beperken. Wij maken gebruik van intelligente en moderne technologieën die recht doen aan een verantwoorde werkomgeving en leveren onder andere tourniquets, slagbomen, rolpoorten, schuifhekken en meldzuilen. Wat uw wensen ook zijn, wij hebben voor u de juiste oplossing!

  • Keetbeveiliging

In de bouwkeet zijn vaak waardevolle spullen en vertrouwelijke documenten aanwezig, zoals bouwtekeningen, cv-ketels, laptops, gereedschap en sanitaire voorzieningen. MobiWerk Beveiliging levert de interne en externe beveiliging van de bouwkeet, staat in voor de brandbeveiliging en voor de ontruiming van de bouwkeet bij calamiteiten. Ook kunnen wij voorzien in extra sensoren en beveiligingsystemen, wanneer u dit wenst.

  • (Brand)beveiliging en evacuatie

Door de aard van de werkzaamheden is op bouwplaatsen het risico op ongevallen en incidenten groter dan op een reguliere werkplek. MobiWerk Beveiliging ziet erop toe dat iedereen veilig kan werken en controleert indien gewenst of uw werknemers aan de wettelijke voorschriften voldoen. Onze terreinbewakers kunnen bijvoorbeeld toezicht houden op het dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) zoals helm en speciaal schoeisel, toezicht houden op uw eigendommen en evacueren in geval van calamiteiten.

  • Opslagbeveiliging

Door de vaak afgelegen ligging van bouwplaatsen is het risico op vandalisme en diefstal van kostbare bouwmaterialen erg groot. MobiWerk Beveiliging zorgt ervoor dat uw materiaalcontainers, koper, kabelhaspels, voertuigen, machines en overige eigendommen veilig zijn en buiten bereik van onbevoegden blijven.

  • Rijplatenbeveiliging en brandstofbeveiliging

De prijs van staal is hoog. Omdat rijplaten op bouwplaatsen veelal onbeschermd en op afgelegen locaties liggen, worden zij vaak gestolen. Ook brandstof is kostbaar en wordt vaak door indringers afgetapt of ontvreemd. De beveiligers van MobiWerk Beveiliging houden een oogje in het zeil, zodat u zich zorgeloos op uw échte werk kunt richten.

  • Verkeersregelaars

Uw bouwplaats is een komen en gaan van personeel, bezoekers, leveranciers en werkvoertuigen. Om het drukke verkeer met vaak zwaar materieel in goede banen te leiden en ervoor te zorgen dat alles veilig verloopt, is de inzet van verkeersregelaars van groot belang. Dankzij onze ervaren en vakkundige verkeersregelaars kunnen uw medewerkers veilig hun werk uitvoeren en blijft uw bouwplaats goed bereikbaar. Zo reguleren onze verkeersregelaars de verkeersstromen in en rondom het bouwterrein, voorkomen ze dat het te druk wordt in het kader van de coronamaatregelen en staan ze in voor een vlotte verkeersdoorstroming.

Wie zijn wij?

MobiWerk Beveiliging is een vriendelijk en betrokken beveiligingsbedrijf, met vele enthousiaste, leergierige, servicegerichte en proactieve werknemers. Wij zijn actief in de regio Den Haag, maar ook ver daarbuiten. Via ons huiseigen opleidingscentrum verzorgen, faciliteren en begeleiden wij de opleiding van onze beveiligers, zowel het theoretisch deel als het praktijktraject. Dit met groot succes en al vele geslaagde plaatsingen (zowel intern als extern) tot resultaat.

Als bedrijf staan wij erom bekend dat we op het gebied van maatschappelijke participatie, interne plaatsing en detacheren al vele succesvolle, enthousiaste kandidaten hebben kunnen helpen naar een goed betaalde baan.

Wat zijn de voordelen voor u?

MobiWerk Beveiliging heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede beveiliger niet alleen oog heeft voor de veiligheid, maar bovendien ook voor de klant, voor de omgeving en voor de opdrachtgever. Onze beveiligers zijn echte gastheren en -vrouwen, die zich onderscheiden door sterke communicatieve vaardigheden en pro-actief handelen. Dankzij intensieve trainingen in ons huiseigen opleidingscentrum beschikken zij over extra tools om hun werk optimaal uit te voeren, wat bijdraagt aan tevreden klanten en tevreden opdrachtgevers.

Onze beveiligers hebben bovendien allemaal een geldig certificaat EHBO, BHV, Stop de bloeding+ en VCA op de bouwplaats. In dagelijkse rapportages houden zij alle werkzaamheden en aandachtspunten bij, zodat u precies weet wat er speelt op de bouwplaats.

Bent u geïnteresseerd in de diensten van MobiWerk Beveiliging? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Meer informatie vindt u op onze website, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen of een e-mail sturen.