MOBIWERK. MENSENWERK.

Salaris buschauffeur

Veel mensen hebben er al eens over gedacht om buschauffeur te worden. Het is dan ook vanzelfsprekend dat er ook nieuwsgierigheid ontstaat naar de salaris van een buschauffeur. Het salaris van een buschauffeur is centraal vastgesteld dankzij het OV CAO. Afhankelijk van hoe lang een buschauffeur in dienst is, bedraagt het salaris ongeveer tussen €2100 en €3000. Het is dus een prima keuze om voor zo’n mooi salaris, buschauffeur te worden bij MobiWerk.

Werken als buschauffeur bij MobiWerk

Een echte MobiWerker is een ondernemend en gemotiveerd persoon die in staat is om zowel de rol van chauffeur als gastheer aan te nemen. Jij houdt van dynamiek; geen elke dag is hetzelfde, en daar haal jij je energie uit. Bovendien ben jij het visitekaartje van het bedrijf waar je voor gaat werken. Naast een comfortabele en veilige rit, begroet jij je passagiers met een glimlach.

Heb je nog geen ervaring als buschauffeur? Dat is geen probleem; MobiWerk kan jouw opleiding gratis verzorgen zodat jij voor een mooi salaris als buschauffeur in dienst bij ons kan gaan. Dit betekent ook dat jij vrijwel direct een baangarantie hebt naar je opleiding! MobiWerk opereert als uitzendbureau voor vervoerbedrijven. Hierdoor kunnen onze chauffeurs en bestuurders flexibel aan de bedrijven leveren. Of je nu al jaren ervaring hebt, of pas begint aan je buschauffeurcarrière; bij MobiWerk is er plek voor je.

Een persoonlijke sfeer en werkgever

Wil jij ook werken voor een gezellig bedrijf dat aanvoelt als één hechte en grote familie? Word dan ook MobiWerker! Je kunt bij ons gratis opgeleid worden tot een ervaren buschauffeur voor een mooi salaris. Reynaldo ging je al voor, zijn verhaal kan je hier lezen.

Stap jij ook bij ons in? Bekijk hier vacatures voor buschauffeurs.