Salaris buschauffeur

Buschauffeurs maken ongemerkt het verschil voor talloze mensen en maken reizigers hun dag nét een beetje beter. Buschauffeur doen meer dan alleen reizigers vervoeren. Met een glimlach en een gezellig praatje zijn ze een ware gastheer of -vrouw. Ze creëren een prettige sfeer in de bus, waardoor reizigers ultiem kunnen ontspannen. Wil jij buschauffeur worden en ben je benieuwd naar het salaris van een buschauffeur bij MobiWerk? Lees dan snel verder.

Hoeveel verdient een buschauffeur bij MobiWerk?

Ben jij benieuwd hoeveel een buschauffeur ongeveer verdient? Bij MobiWerk ligt je bruto maandsalaris als buschauffeur tussen de €2.500,- en €3.530,-, op basis van een fulltime werkweek. De bedragen kunnen ver uiteenlopen. Dit heeft vooral te maken met ervaring. Meer dan voldoende ruimte om daarin te groeien dus!

Opleidingsmogelijkheden voor buschauffeur bij MobiWerk

Voordat je aan de slag kan als buschauffeur bereiden we je goed voor op de praktijk. Bij MobiWerk verzorgen we jouw volledige opleiding! Zo heb je alle vaardigheden die nodig zijn om reizigers veilig van A naar B te vervoeren én op een vriendelijke manier, zodat zij ultiem kunnen ontspannen.

Interesse in een rol als buschauffeur bij MobiWerk?

Enthousiast geworden over de functie van buschauffeur bij MobiWerk? Of je nou ervaring hebt of niet, we kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden voor een gave baan bij MobiWerk. Kijk hier voor al onze vacatures.