MOBIWERK. MENSENWERK.

Recruitmentbureau trambestuurders

Oplettend, betrouwbaar, gastvrij en altijd met een glimlach, dat is een MobiWerk chauffeur of bestuurder! MobiWerk is namelijk hét recruitmentbureau voor trambestuurders. Dankzij onze jarenlange expertise en ervaring als recruitmentbureau, weten wij precies welke trambestuurder kandidaten echt het verschil kunnen maken voor onze werkgevers. Als het recruitmentbureau voor trambestuurders geloven wij dat onze kracht in onze persoonlijke aanpak zit.

Een persoonlijk recruitmentbureau voor trambestuurders

Bij MobiWerk staat de persoon centraal. Wij geloven dat onze persoonlijke aanpak de sleutel tot succes is. Trambestuurder zijn is mensenwerk, en daarom zien wij al onze MobiWerkers als één grote familie. Onze chauffeurs en bestuurders vertalen onze open en huiselijke bedrijfscultuur door naar de reizigers. Tijdens het selectieproces zoeken wij naar bijzondere eigenschappen en vaardigheden. MobiWerk zoekt naar trambestuurders die het verschil maken tussen vervoer en een ontspannen en vooral zorgeloze rit. Voor onze selectie gebruiken wij verschillende proeven. Zo wordt bijvoorbeeld het concentratie- en reactievermogen getest. Bovendien worden de kandidaten op intelligentie en persoonlijkheid beproefd. Dankzij onze werkwijze weten wij dat onze buschauffeurs de beste kwaliteit zullen bieden voor hun werkgevers. De kandidaten die door het selectieproces komen, worden deel van onze MobiWerk familie.

Recruitmentbureau trambestuurders

Meer dan een gewoon recruitmentbureau

MobiWerk is een ervaren wervingspecialist als recruitmentbureau voor trambestuurders. Daarnaast leiden wij onze MobiWerkers ook op. Dat gebeurt met onze MobiAcademy. Wij besteden veel tijd en aandacht om onze MobiWerkers zo goed mogelijk tot buschauffeur op te leiden. Creatief ondernemen, kwaliteit, expertise en een persoonlijke aanpak, dat zijn wij, dat is MobiWerk. Bent u op zoek naar gepassioneerde trambestuurders om reizigers veilig van A naar B te vervoeren? Als recruitmentbureau voor trambestuurders kunnen wij u hier succesvol bij helpen. Wij zorgen ervoor dat de juiste MobiWerkers op de passende plek terecht komen.

Met MobiWerk maakt u het verschil voor de reiziger. Meer weten over de MobiWerkwijze en onze toegewijde gastheren? Bekijk hier hoe wij te werk gaan, of neem contact met ons op voor meer informatie.