MOBIWERK. MENSENWERK.

Recruitmentbureau touringcarchauffeurs

Oplettend, betrouwbaar, gastvrij en altijd met een glimlach, dat is een MobiWerk chauffeur of bestuurder! MobiWerk is namelijk hét recruitmentbureau voor touringcarchauffeurs. Dankzij onze jarenlange expertise en ervaring als recruitmentbureau, weten wij precies welke touringcarchauffeur kandidaten echt het verschil kunnen maken voor onze werkgevers. Als het recruitmentbureau voor touringcarchauffeurs geloven wij dat onze kracht in onze persoonlijke aanpak zit.

Een persoonlijk recruitmentbureau van touringcarchauffeurs

Bij MobiWerk staat de persoon centraal. Wij geloven dat de sleutel tot succes onze persoonlijke aanpak is. Chauffeur zijn is mensenwerk, daarom zien wij al onze MobiWerkers als één grote familie. Dankzij ons open en huiselijke bedrijfscultuur, vertalen onze chauffeurs en bestuurders dit door naar de reizigers. Tijdens het selectie proces zoeken wij naar bijzondere eigenschappen en vaardigheden. MobiWerk zoekt naar touringcarchauffeurs die het verschil maken tussen vervoer en een ontspannen en vooral zorgeloze rit. Voor onze selectie gebruiken wij verschillende proeven. Zo wordt bijvoorbeeld de concentratie- en reactievermogen getest. Bovendien worden de kandidaten op intelligentie en persoonlijkheid beproeft. Dankzij onze werkwijze weten wij dat onze touringcarchauffeurs de beste kwaliteit zullen bieden voor hun werkgevers. De kandidaten die door het selectieproces komen, worden deel van onze MobiWerk familie.

Recruitmentbureau voor touringcarchauffeurs

Meer dan een gewone recruitmentbureau

MobiWerk is een ervaren werving specialist als recruitmentbureau voor touringcarchauffeurs. Daarnaast leiden wij onze MobiWerkers ook op. Dat gebeurt met onze MobiAcademy. Wij besteden veel tijd en aandacht om onze MobiWerkers zo goedmogelijk tot touringcarchauffeur op te leiden. Creatief ondernemen, kwaliteit, expertise en een persoonlijke aanpak, dat zijn wij, dat is MobiWerk. Bent u op zoek naar gepassioneerde touringcarchauffeurs om reizigers bijvoorbeeld veilig naar hun schoolreisje, festival of vakantie te brengen? Als recruitmentbureau touringcarchauffeurs kunnen wij u hier succesvol goed bij helpen. Wij zorgen ervoor dat de juiste MobiWerkers op de passende plek terecht komen.

Met MobiWerk maakt u het verschil voor de reiziger. Meer weten over de MobiWerkwijze en onze toegewijde gastheren? Bekijk hier hoe wij te werk gaan, of neem contact met ons op voor meer informatie.