MOBIWERK. MENSENWERK.

Recruitmentbureau railvoertuigbestuurders

Betrouwbaar, gastvrij en altijd met een glimlach, dat is een MobiWerker en dat is MobiWerk. MobiWerk is namelijk hét recruitmentbureau voor railvoertuigbestuurders. Wij hebben al jarenlang ervaring in het openbaar vervoer als recruitmentbureau voor railvoertuigbestuurders. Bovendien zit onze kracht als recruitmentbureau in onze persoonlijke aanpak. Bij MobiWerk zijn een gezellige sfeer en goede kwaliteit onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Een persoonlijke recruitmentbureau van railvoertuigbestuurders

MobiWerk gelooft dat de sleutel tot succes onze persoonlijke aanpak is, de MobiWerker staat bij ons centraal. De open en huiselijke sfeer die kenmerkend staat voor onze bedrijfscultuur zorgt ervoor dat MobiWerk één grote familie is. Deze sfeer vertalen onze bestuurders en chauffeurs weer door naar de reizigers.

Om de kwaliteit van onze railvoertuigbestuurders hoog te houden hebben wij een streng selectieproces. Tijdens de selectieproces zoeken wij naar bijzondere vaardigheden en eigenschappen. Zo testen wij onze kandidaten op bijvoorbeeld reactie- en concentratievermogen. Daarnaast testen wij ook de persoonlijkheid en intelligentie. Dankzij onze MobiWerkwijze weten wij dat onze railbestuurders de beste kwaliteit voor hun werkgevers zullen bieden. Zo zijn de MobiWerkers verantwoordelijk, sociaal en gemotiveerd en maken ze deel uit van onze MobiWerk familie.

Meer dan alleen een OV recruitmentbureau

MobiWerk is niet alleen een ervaren werving specials als recruitmentbureau voor railvoertuigbestuurders. Wij verzorgen ook de opleiding van onze MobiWerkers middels de MobiAcademy. Hier besteden wij veel tijd en persoonlijke aandacht om onze MobiWerkers zo goed mogelijk op te leiden. Creatief ondernemen, expertise, kwaliteit en een persoonlijke aanpak, dat zijn wij, dat is MobiWerk. Bent u op zoek naar gemotiveerde railvoertuigbestuurders om uw reizigers veilig naar hun bestemming te brengen? Als recruitmentbureau voor railvoertuibestuurders kunnen wij u hier goed bij helpen. Wij zorgen ervoor dat de juiste MobiWerker op de juiste plek terecht komt.

Maak het verschil voor uw reizigers met MobiWerk. Wilt u meer weten over onze toegewijde gastheren en hoe wij te werk gaan? Neem contact met ons op of bekijk hier onze MobiWerkwijze.