MOBIWERK. MENSENWERK.

Recruitmentbureau railbestuurders

Altijd met een glimlach, gastvrij en oplettend, dat is kenmerkend voor een Mobiwerk railbestuurder! MobiWerk is namelijk hét recruitmentbureau voor railbestuurders. Wij hebben al jarenlange ervaring als railbestuurder recruitmentbureau. Zo weten wij precies welke railbestuurder kandidaten echt het verschil kunnen maken voor onze werkgevers. Als recruitmentbureau vinden wij dat onze kracht in onze persoonlijke aanpak zit.

Een persoonlijk recruitmentbureau van railbestuurders

Bij MobiWerk staat de persoon centraal. Werken als een railbestuurder is echt mensenwerk, en dit zien we terug in onze bedrijfscultuur. In principe is MobiWerk één hele grote familie. Hierdoor vertalen onze railbestuurders en chauffeurs de huiselijke en open sfeer naar de reizigers. MobiWerk zoekt naar mensen die het verschil kunnen maken tussen openbaar vervoer en een ontspannen rit. Tijdens de railbestuurder selectieproces wordt er naar bijzondere vaardigheden gezocht. Daarbij gebruiken wij allerlei testen; wij testen bijvoorbeeld de reactie- en concentratievermogen. Daarnaast wordt ook de persoonlijkheid en intelligentie beproeft. Dankzij onze selectieproces weten wij dat onze railbestuurders en chauffeurs topkwaliteit zouden bieden voor hun werkgevers. De uitgekozen kandidaten worden deel van onze MobiWerk familie.

Meer dan alleen een recruitmentbureau

MobiWerk is niet alleen een ervaren recruitmentbureau voor het openbaar vervoer; wij verzorgen ook de opleiding van onze MobiWerkers. De opleiding gebeurt middels onze MobiAcademy waarbij wij veel aandacht besteden aan onze railbestuurders en chauffeurs. Persoonlijke aanpak, kwaliteit, ondernemen en ervaring, dat zijn wij, dat is MobiWerk. Bent u op zoek naar gemotiveerde railbestuurders? Als recruitmentbureau railbestuurders kunnen wij u hier u hier succesvol bij helpen. MobiWerkt zorgt voor de juiste MobiWerkers op de passende plek.

MobiWerk is uw betrouwbare partner in het OV die het verschil maakt voor de reiziger. Meer weten over onze MobiWerkwijze en toegewijde gastheren? Neem contact met of klik hier voor de openstaande railbestuurder vacatures.