MOBIWERK. MENSENWERK.

Recruitmentbureau openbaar vervoer

Oplettend, gastvrij, betrouwbaar en altijd met een glimlach: dat is een MobiWerk chauffeur of bestuurder! MobiWerk is hét recruitmentbureau voor openbaar vervoer. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise als uitzendbureau voor het openbare vervoer, weten wij precies welke kandidaten echt het verschil maken. Als het recruitmentbureau voor openbaar vervoer geloven wij dat onze kracht in onze persoonlijke aanpak zit.

Een persoonlijk recruitmentbureau voor openbaar vervoer

Bij MobiWerk staat de persoon centraal; wij geloven dat een persoonlijke aanpak de sleutel tot succes is. Openbaar vervoer is mensenwerk, zo zien wij al onze MobiWerkers als één grote familie. Hierdoor wordt onze open en huiselijke sfeer door onze chauffeurs en bestuurders naar de reizigers vertaald. Tijdens de selectie proces wordt er naar bijzondere vaardigheden gezocht. MobiWerk zoekt naar mensen die het verschil kunnen maken tussen openbaar vervoer en een zorgeloze en ontspannen rit. Daarbij gebruiken wij verschillende testen; zo wordt bijvoorbeeld de reactie- en concentratievermogen getest. Bovendien worden de kandidaten op persoonlijkheid, intelligentie en capaciteit beproeft. Zo weten wij dat onze chauffeurs en bestuurders de beste kwaliteit zullen bieden voor hun werkgevers. De uitgekozen kandidaten, worden deel van onze MobiWerk familie.

Recruitmentbureau voor het openbaar vervoer

Meer dan alleen een recruitmentbureau

MobiWerk is niet alleen een ervaren werving specialist als recruitmentbureau voor openbaar vervoer; wij leiden onze MobiWerkers ook op. Dat gebeurt middels onze MobiAcademy. Wij besteden veel aandacht en tijd om onze MobiWerkers zo goed mogelijk tot chauffeur of bestuurder op te leiden. Creatief ondernemen, persoonlijke aanpak, kwaliteit en expertise, dat zijn wij, dat is MobiWerk. Bent u op zoek naar gepassioneerde bestuurders en chauffeurs voor het openbare vervoer? Als recruitmentbureau openbaar vervoer kunnen wij u hier succesvol bij helpen. Wij zorgen voor de juiste MobiWerkers op de passende plek.

MobiWerk is uw partner in het OV. Meer weten over onze MobiWerkwijze? Klik hier voor meer informatie, of neem contact met ons op.