MOBIWERK. MENSENWERK.

Receptie beveiliger

Een eerste indruk kunt u maar één keer maken. Daarom is een correct en gastvrij ontvangst van uw gasten en bezoekers door vriendelijke receptionisten/beveiligers van groot belang voor uw bedrijf of instelling. MobiWerk Beveiliging beschikt over ervaren en goed getrainde beveiligers die uw receptiedienst naar een hoger niveau tillen. Ze zijn vakbekwaam, betrouwbaar en hebben niet alleen oog voor de veiligheid, maar zijn bovendien echte gastheren en –vrouwen voor uw gasten en bezoekers.

Méér dan beveiligers

De beveiligers van MobiWerk Beveiliging zijn niet zómaar beveiligers, maar echte ‘mensen-mensen’. Ze weten dat niet alleen de veiligheid belangrijk is, maar ook een juiste en klantgerichte omgang met mensen. Onze beveiligers zetten nét dat stapje extra om de klant en opdrachtgever tevreden te stellen. Even de deur voor iemand openhouden, een oudere vrouw helpen met haar zware tas of een verloren papiertje op de grond opruimen. Het zijn kleine dingen, die toch het verschil maken. Daar geloven wij in bij MobiWerk Beveiliging.

Onze beveiligers: dienstbaar en betrokken

Met de representatieve beveiligers van MobiWerk Beveiliging bent u verzekerd van een correct en gastvrij ontvangst van uw gasten en bezoekers. Of het nu het aannemen van de telefoon en

verstrekken van inlichtingen betreft, het in ontvangst nemen van goederen en uitvoeren van licht administratieve werkzaamheden of het begeleiden van bezoekers naar uw kantoor, de vergaderzaal of een spreekruimte. Onze beveiligers staan in voor de orde, rust en veiligheid in uw bedrijf of instelling, zonder de klantgerichtheid uit het oog te verliezen. Zij zijn extra getraind in het signaleren van en anticiperen op escalaties, waarbij zij dankbaar gebruik maken van een groot inlevingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast beschikken al onze beveiligers over een geldig certificaat EHBO, BHV en Stop de bloeding+. In dagelijkse rapportages houden zij alle werkzaamheden en aandachtspunten bij, zodat u precies weet wat er speelt op de werkvloer.

Wie zijn wij?

MobiWerk Beveiliging is een vriendelijk en betrokken beveiligingsbedrijf, met vele enthousiaste, leergierige, servicegerichte en proactieve werknemers. Wij zijn niet alleen actief in de regio Den Haag, maar ook ver daarbuiten. Via ons huiseigen opleidingscentrum verzorgen, faciliteren en begeleiden wij de opleiding van onze beveiligers en receptionisten, zowel het theoretisch deel als het praktijktraject. Dit met groot succes en al vele geslaagde plaatsingen (zowel intern als extern) tot resultaat.

Als bedrijf staan wij erom bekend dat we op het gebied van maatschappelijke participatie, interne plaatsing en detacheren al vele succesvolle, enthousiaste kandidaten hebben kunnen helpen naar een goed betaalde baan.

Wat zijn de voordelen voor u?

Bij MobiWerk Beveiliging worden beveiligers geselecteerd op bijzondere vaardigheden die niet iedereen bezit, maar die het verschil maken tussen beveiligen en veilig en zorgeloos mensenwerk. Via onze huiseigen opleidingen geven wij onze beveiligers extra tools mee om de receptiediensten optimaal te kunnen vervullen, wat resulteert in een hoge klanttevredenheid. Onze beveiligers onderscheiden zich onder meer door sterke communicatieve vaardigheden en pro-actief handelen. Het zijn gastheren en -vrouwen die wij met trots voor tijdelijke of vaste opdrachten aan u voorstellen. Dát zijn onze MobiWerkers.

Bent u geïnteresseerd in de diensten van MobiWerk Beveiliging? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Meer informatie vindt u op onze website, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen of een e-mail sturen.