MobiWerk. Mensenwerk.

Als uitzendbureau gespecialiseerd in OV maken de buschauffeurs van MobiWerk dagelijks het verschil in het leven van duizenden reizigers. Zij zijn gastheren en -vrouwen van hun bus en reizen samen naar werk, school, een sollicitatiegesprek of naar de voetbal.

Dat persoonlijke maakt wat ons betreft het verschil tussen vervoer en een ontspannen rit. Als familiebedrijf zit dit dan ook in ons DNA: bij MobiWerk zijn we als geen ander in staat om in een vakgebied waar je veel alleen op de bus zit, wel veel verbondenheid tussen collega’s te creëren. Zo ben je als buschauffeur altijd welkom om een praatje te komen maken op kantoor (gezellig!), zitten we met elkaar in één grote WhatsApp-groep en hebben we jaarlijks een groot personeelsfeest. Successen vier je immers samen, vinden wij.

De Van Heugten Groep

Marcel van Heugten, ooit zelf 15 jaar lang buschauffeur voor HTM, begon in 2008 samen met zoon Tim het touringcarbedrijf Van Heugten Tours. Het uitgangspunt? De ‘oude normen en waarden’. Vriendelijke chauffeurs, nette bussen, kwaliteit en betrouwbaarheid: wie een touringcar huurt via Van Heugten Tours is verzekerd van een ontspannen en comfortabele rit, waarbij aan alles is gedacht.

Toen er op een gegeven moment veel vraag kwam naar het inhuren van chauffeurs en bestuurders, besloten ze een uitzendbureau te starten om te voldoen aan deze vraag. MobiWerk was geboren. Onder leiding van Marcels andere zoon, Wesley met een achtergrond als kwaliteitsmanager, heeft MobiWerk een flinke groei doorgemaakt. Waar het begon om te voldoen aan de vraag vanuit het Haagse om chauffeurs te leveren, werft MobiWerk vandaag de dag chauffeurs en bestuurders voor vrijwel alle grote vervoerders van West Nederland, zoals: Qbuzz, HTM, RET, Connexxion en Arriva.

Tegenwoordig vormt MobiWerk samen met Van Heugten Tours en opleidingsinstituut OIBC een compleet vervoerscentrum: we doen alles zelf, onder één dak. De werving en selectie en het opleiden van chauffeurs, tot het uitvoeren van tourwerkzaamheden. Dit zorgt voor een hechte sfeer binnen het hele bedrijf en veel ruimte om te blijven doorgroeien.

MobiWerk. Mensenwerk.

De familie Van Heugten bij het slaan van de eerste paal van het nieuwe pand

Het openbaar vervoer is meer dan vervoer

Wij vinden dat het openbaar vervoer is meer dan reizigers van A naar B brengen. Als buschauffeur reis je samen met de mensen in je bus naar voor hen belangrijke afspraken: naar school, naar opa & oma of naar een sollicitatiegesprek. Ongeacht het tijdstip of de verkeersomstandigheden kunnen zij rekenen op onze toegewijde chauffeurs die hun vak verstaan. Het maakt ons trots dat onze chauffeurs dagelijks dit verschil maken voor de reiziger en voor onze opdrachtgevers, van wie wij regelmatig complimenten krijgen over de kwaliteit en vriendelijkheid van Van Heugten-chauffeurs.

Een pand om voor, tussen en na diensten samen te komen

Vanaf halverwege 2019 is MobiWerk, samen met Van Heugten Tours en OIBC, gevestigd in een schitterend nieuw pand in Nootdorp. Het nieuwe onderkomen is een compleet vervoerscentrum, waar buschauffeurs, trambestuurders en kantoormedewerkers samenkomen. Zo is er een chauffeursruimte om voor, tussen en na diensten te kunnen ontspannen, met elkaar te gamen of een potje tafelvoetbal te spelen en je klaar te maken voor je dienst. Zo heeft iedere chauffeur een kluis en wordt er regelmatig afgesproken om samen een potje FiFa op de Playstation te spelen.

Wij heten je van harte welkom bij de Van Heugten Groep en kijken er naar uit om met je te werken!

Hartelijke groet,

Marcel, Wesley, Tim, en alle andere Van Heugten Groep-medewerkers