MOBIWERK. MENSENWERK.

Leer-werktraject beveiliging

Mijn naam is Nêzar van Geffen en ik ben operationeel manager bij MobiWerk Beveiliging B.V. Wij zijn op zoek naar een locatie, instantie, bedrijf, gemeente, overheidsinstelling, organisatie of naar ondernemers die openstaan voor een leer-werktraject voor de beveiliging. Met deze brief hopen wij uw interesse te wekken om hierbij met ons samen te werken.

Wie zijn wij?

MobiWerk Beveiliging B.V. is een vriendelijk en betrokken beveiligingsbedrijf, met vele enthousiaste, leergierige, servicegerichte en proactieve werknemers. Wij zijn actief in de regio Den Haag, maar ook ver daarbuiten.

Via ons huiseigen opleidingscentrum verzorgen, faciliteren en begeleiden wij de opleiding van onze beveiligers, zowel het theoretisch deel als het praktijktraject. Dit met groot succes en al vele geslaagde plaatsingen (zowel intern als extern) tot resultaat.

Als bedrijf staan wij erom bekend dat we op het gebied van maatschappelijke participatie, interne plaatsing en detacheren al vele succesvolle, enthousiaste kandidaten hebben kunnen helpen naar een goed betaalde baan.

Wat houdt een leer-werktraject in?

In een leer-werktraject zetten wij (naar gelang uw wensen) twee, drie of meerdere beveiligers in bij u op locatie onder toezicht van een praktijkbegeleider. Deze SVPB erkende en zeer ervaren praktijkbegeleider-beveiliger, PB’er zoals wij deze noemen, begeleidt twee, drie of meerdere beveiligers in opleiding. De PB’er zal volledig ingewerkt worden op desbetreffende locatie, gebouw of object en zal met zijn gebouw- en omgevingskennis alle facetten kunnen bedienen die voor u wenselijk zijn.

U kunt hierbij onder meer denken aan:

 • Receptiediensten
 • Ontvangst en begeleiding van gasten, bezoekers, personeel, leveranciers enz.
 • Openings- en sluitronde lopen
 • Brandveiligheid controleren
 • Vluchtroutes nalopen
 • Uw pand op het alarm zetten en weer van het alarm afhalen wanneer dit nodig is
 • Cameratoezicht
 • Telefooncentralediensten draaien
 • Uitgebreide dagrapportages opmaken
 • Huismeesterschap, pandbeheer en eventuele gebreken in kaart brengen
 • Gebreken, aandachtspunten enz. voor u in kaart brengen en bijhouden
 • En uiteraard de security in en rondom het pand, de locatie en de omgeving waarborgen

In het leer-werktraject ligt de focus op een open, vriendelijke en servicegerichte dienstverlening, wat zowel voor ons als voor u enorm belangrijk is. Tijdens de inzet zijn er altijd minimaal twee tot drie beveiligers aanwezig, die diverse taken op zich kunnen nemen om u in uw werkzaamheden of bedrijfsvoering te ondersteunen en/of te ontlasten.

Onze PB’er (praktijkbegeleider) is een gediplomeerde beveiliger met jarenlange ervaring en kennis op alle mogelijke vlakken en gebieden in en rondom de beveiliging. Bovendien is de PB’er in het bezit van een geldig en altijd up to date EHBO/BHV-certificaat en heeft hij/zij een “First Responder On Scene”-opleiding gevolgd, zodat er direct adequaat gehandeld kan worden in extreme omstandigheden en buitengewoon ernstige situaties.

De PB’er zal de beveiligers in opleiding (b.i.o.) bij deze werkzaamheden extra trainen op rolverdeling, receptiediensten, portodiscipline, brand- en sluitrondes, gastheer-/gastvrouwschap, ontvangst, rapportageverwerkingen enz.

U zou dus iedere dag door onze beveiligers ontzorgd kunnen worden bij vele verschillende werkzaamheden en diensten op het gebied van veiligheid, toezicht, ontvangst, begeleiding, huismeesterschap, gastheerschap en hospitality. Wij zien dit in de breedste zin van het woord en stemmen graag met u af welke wensen of behoeften u hierbij heeft.

Wat zijn de voordelen voor u?

Deelname aan een leer-werktraject zet u als bedrijf, instelling, ondernemer of organisatie positief in de markt. Ook uw gemeente is erg blij wanneer u zich als bedrijf aan een leer-werktraject wilt verbinden. Er is mogelijk ruimte en budget om bepaalde subsidies aan te vragen omtrent de inzet en participatie aan het leer-werktraject.

De enige kosten die u dan heeft, worden gevormd door de kosten van onze praktijkbegeleider (één per dag). Daar krijgt u dus de inzet van minimaal twee tot drie beveiligers voor terug, al naar gelang uw wensen.

Wij zorgen zelf voor de communicatiemiddelen (portofoons) en een uitgebreide dagrapportage, die dagelijks verzonden wordt naar de door u opgegeven contactpersonen binnen het bedrijf. U kunt hierbij denken aan leidinggevende personen, het technisch team dat instaat voor de reparaties, planners, backoffice enz.

De maatschappelijke betrokkenheid en participatie die u als bedrijf, instelling of onderneming verbindt aan het leer-werktraject, kan zeker ook bijdragen aan de opbouw van de lokale economie binnen uw gemeente.

Uw deelname aan ons leer-werktraject zou dus een mooie win-winsituatie kunnen zijn voor beide partijen en u een betrouwbare ondersteuning en wellicht behoorlijke besparing opleveren. Ook kunnen er vrijblijvend personeel, beveiligers, gastheren of gastvrouwen kosteloos gedetacheerd worden en intern opgenomen worden binnen uw bedrijf, wanneer u dit wenst.

De precieze invulling van het leer-werktraject kunnen wij vooraf samen bespreken en uitwerken in een vrijblijvend gesprek, waarbij wij invulling kunnen geven aan uw wensen en behoeften.

Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken en denken graag met u mee!