MOBIWERK. MENSENWERK.

Kom op de bus & tram! dag U-OV

Als buschauffeur of trambestuurder maak je dagelijks ongemerkt het verschil voor talloze mensen. Je brengt ze naar school of hun werk, naar hun geliefde, of naar opa en oma.

Dat kun je vervoer noemen, maar wij zien het als meer dan dat. Als gastheer of -vrouw geef je de reiziger een zorgeloze en ontspannen rit. Bij jou in de bus of tram voelen mensen zich thuis en maak je hun dag nét een beetje beter. Als MobiWerker ben je daartoe als geen ander in staat. We zeggen niet voor niets dat ons werk mensenwerk is. Stap jij bij ons in?

Buschauffeur of trambestuurder worden bij U-OV, iets voor jou?

MobiWerk organiseert op zaterdag 19 maart 2022 een wervingsdag voor U-OV een wervingsdag om kennis te maken met het beroep van buschauffeur of trambestuurder. Zo kun je praten met andere chauffeurs en bestuurders, met de recruitmentafdeling van Mobiwerk en met MobiWerkers die jou alles kunnen vertellen over de opleiding tot buschauffeur of trambestuurder. Ook kun je terecht bij presentaties en is er de mogelijkheid om een rijtest te doen op een lesbus. Ook wanneer je al weet dat je graag aan de slag wilt als buschauffeur of trambestuurder zijn er vanuit MobiWerk consultants aanwezig om de mogelijkheden met jou te bespreken. De wervingsdag wordt georganiseerd in Nieuwegein, maar ook wanneer je op andere locaties (Zeist, Wijk bij Duurstede, Utrecht Westraven) aan de slag zou willen gaan als buschauffeur voor U-OV ben je 19 maart aan het juiste adres!

Heb je nog geen rijbewijs D en/of Code 95? We bespreken graag met jou de mogelijkheden om deze bij MobiWerk te behalen, zodat je daarna aan de slag kunt als buschauffeur of trambestuurder voor U-OV.

LET OP: DE KOM OP DE BUS & TRAM! DAG ZAL WORDEN GEORGANISEERD IN NIEUWEGEIN. GEZIEN MOBIWERK IN DE GEHELE RANDSTAD ACTIEF IS BEN JE VAN HARTE WELKOM OM KENNIS TE KOMEN MAKEN ONGEACHT WAAR JE WOONT.

WANNEER: ZATERDAG 19 maart 2022
WAAR: Parkerbaan 20, 3439 MC Nieuwegein
TIJD: van 10:00 uur tot 14:00 uur

Klinkt dit alles jou interessant in de oren? Wij ontmoeten jou graag 19 maart! Meld je aan via het formulier hiernaast en ontdek of jij een MobiWerker bent!

Meld je aan!