MOBIWERK. MENSENWERK.

Kom op de bus & tram! dag U-OV

Als buschauffeur en trambestuurder maak je dagelijks ongemerkt het verschil voor talloze mensen. Je brengt ze naar school of hun werk, naar hun geliefde, of naar opa en oma.

Een busrit of tramreis kun je slechts vervoer noemen, maar wij zien het als meer dan dat. Als gastheer of -vrouw geef je de reiziger een zorgeloze en ontspannen rit. Bij jou in de bus of tram voelen mensen zich thuis en maak je hun dag nét een beetje beter. Als MobiWerker ben je als geen ander in staat deze afwisselende combi-functie goed te vervullen. We zeggen niet voor niets dat ons werk mensenwerk is. Stap jij bij ons in?

Een combi-functie buschauffeur en trambestuurder bij U-OV, iets voor jou?

MobiWerk organiseert op zaterdag 17 september 2022 een wervingsdag om kennis te maken met het beroep van buschauffeur of trambestuurder. Zo kun je praten met andere chauffeurs, met de recruitmentafdeling van MobiWerk en Qbuzz (U-OV) die je alles kunnen vertellen over de opleiding tot buschauffeur en trambestuurder. Ook kun je een kijkje nemen bij verschillende presentaties en is er de mogelijkheid om een rijtest te doen in een lesbuzz. Ook wanneer je al weet dat je graag aan de slag wilt als buschauffeur en trambestuurder zijn er vanuit MobiWerk en Qbuzz (U-OV) consultants aanwezig om de mogelijkheden met jou te bespreken. De wervingsdag wordt georganiseerd in Utrecht, maar ook wanneer je op locatie DMG (Dordrecht, Schelluinen) aan de slag zou willen gaan als buschauffeur en trambestuurder ben je op 17 september aan het juiste adres!

Heb je nog geen rijbewijs D en/of Code 95? We bespreken graag met jou de mogelijkheden om deze bij MobiWerk te behalen, zodat je daarna aan de slag kunt als buschauffeur.

WANNEER: Zaterdag 17 september 2022
WAAR: Griffioenlaan 8, 3526 LA, Utrecht
TIJD: van 10:00 uur tot 14:00 uur

Klinkt dit jou interessant in de oren? Wij ontmoeten je graag 17 september! Meld je aan via het formulier hiernaast en ontdek of jij een MobiWerker bent!

Paul Jochem
Heb je een vraag?

Neem dan gerust contact met me op!

paul@mobiwerk.nl
Tel: 070 820 0567

Meld je aan!

IN DE PRAKTIJK!

Buschauffeur, iets voor jou?

Als buschauffeur maak je van alles mee. Een wegopbreking op je vaste route vraagt om een speciale manouvre, een kleinkind met zijn oma onderweg naar Madurodam kijkt zijn ogen uit bij jou in de bus en zodra de scholen uit zijn sta jij op scherp vanwege de fietsende scholieren die om je heen cirkelen.

Als buschauffeur ken je jouw route door en door. Je weet waar de lastige plekken zijn en wanneer je extra op moet letten. De man met de aktetas breng je iedere dag naar zijn werk en het meisje met de krullen gaat elke woensdag naar balletles. We zoeken daarom niet alleen naar mensen die snel kunnen handelen in lastige en onverwachte situaties, maar ook naar mensen die de reizigers zich thuis laten voelen in hun bus. Dat zijn de eigenschappen die ons werk tot mensenwerk maken, en wat jóu een MobiWerker maakt!

"Het geeft mij een goed gevoel om iets positiefs te kunnen bijdragen aan iemands dag."

Reynaldo