MOBIWERK. MENSENWERK.

Kom op de bus! dag

Als buschauffeur maak je dagelijks ongemerkt het verschil voor talloze mensen. Je brengt ze naar school of hun werk, naar hun geliefde, of naar opa en oma.

Dat kun je vervoer noemen, maar wij zien het als meer dan dat. Als gastheer of -vrouw geef je de reiziger een zorgeloze en ontspannen rit. Bij jou in de bus voelen mensen zich thuis en maak je hun dag nét een beetje beter. Als MobiWerker ben je daartoe als geen ander in staat. We zeggen niet voor niets dat ons werk mensenwerk is. Stap jij bij ons in?

Buschauffeur worden bij HTM, iets voor jou?

In samenwerking met HTM organiseert MobiWerk 30 maart een wervingsdag om kennis te maken met het beroep buschauffeur. Zo kun je praten met andere chauffeurs, met de recruitmentafdeling van HTM en met MobiWerkers die jou alles kunnen vertellen over de opleiding tot buschauffeur. Ook kun je terecht bij presentaties en is er de mogelijkheid om een rijtest te doen op een bus. Ook wanneer je al weet dat je graag aan de slag wilt als buschauffeur zijn er vanuit HTM en MobiWerk consultants aanwezig om de mogelijkheden voor jou te bespreken.

Heb je nog geen rijbewijs D en/of Code 95? We bespreken graag met jou de mogelijkheden om deze bij MobiWerk te behalen, zodat je daarna aan de slag kunt als buschauffeur voor HTM.

Wanneer: 30 maart 2019
Waar: HTM tramremise Zichtenburg, Meppelweg 1391, Den Haag
Tijd: 10:00 – 15:00 uur

Tijdens de Kom op de bus! dag zijn er ook mensen aanwezig die jou meer kunnen vertellen over hoe het is om trambestuurder te zijn. Twijfel je nog wat beter bij jou past, ook dan kunnen we je ongetwijfeld verder helpen!

Klinkt dit alles jou interessant in de oren? Wij ontmoeten jou graag 30 maart! Meld je aan via het formulier hiernaast en ontdek of jij een MobiWerker bent!

Algemeen MobiWerk recruiters
Heb je een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op!

solliciteren@mobiwerk.nl
Tel: +31 (0)70 8200567

Meld je aan!

IN DE PRAKTIJK!

Buschauffeur, iets voor jou?

Als buschauffeur maak je van alles mee. Een wegopbreking op je vaste route vraagt om een speciale manouvre, een kleinkind met zijn oma onderweg naar Madurodam kijkt zijn ogen uit bij jou in de bus en zodra de scholen uit zijn sta jij op scherp vanwege de fietsende scholieren die om je heen cirkelen.

Als buschauffeur ken je jouw route door en door. Je weet waar de lastige plekken zijn en wanneer je extra op moet letten. De man met de aktetas breng je iedere dag naar zijn werk en het meisje met de krullen gaat elke woensdag naar balletles. We zoeken daarom niet alleen naar mensen die snel kunnen handelen in lastige en onverwachte situaties, maar ook naar mensen die de reizigers zich thuis laten voelen in hun bus. Dat zijn de eigenschappen die ons werk tot mensenwerk maken, en wat jóu een MobiWerker maakt!

"Het geeft mij een goed gevoel om iets positiefs te kunnen bijdragen aan iemands dag."

Reynaldo