MOBIWERK. MENSENWERK.

Kom op de bus! dag QBUZZ

Als buschauffeur maak je dagelijks ongemerkt het verschil voor talloze mensen. Je brengt ze naar school of hun werk, naar hun geliefde, of naar opa en oma.

Dat kun je vervoer noemen, maar wij zien het als meer dan dat. Als gastheer of -vrouw geef je de reiziger een zorgeloze en ontspannen rit. Bij jou in de bus voelen mensen zich thuis en maak je hun dag nét een beetje beter. Als MobiWerker ben je daartoe als geen ander in staat. We zeggen niet voor niets dat ons werk mensenwerk is. Stap jij bij ons in?

Buschauffeur worden bij QBUZZ, iets voor jou?

In samenwerking met QBUZZ organiseert MobiWerk 12 oktober een wervingsdag om kennis te maken met het beroep buschauffeur. Zo kun je praten met andere chauffeurs, met de recruitmentafdeling van QBUZZen met MobiWerkers die jou alles kunnen vertellen over de opleiding tot buschauffeur. Ook kun je terecht bij presentaties en is er de mogelijkheid om een rijtest te doen op een bus. Ook wanneer je al weet dat je graag aan de slag wilt als buschauffeur zijn er vanuit QBUZZ en MobiWerk consultants aanwezig om de mogelijkheden voor jou te bespreken. De wervingsdag wordt georganiseerd in Utrecht, maar ook wanneer je op andere locaties aan de slag zou willen gaan als buschauffeur voor QBUZZ ben je 12 oktober aan het juiste adres!

Heb je nog geen rijbewijs D en/of Code 95? We bespreken graag met jou de mogelijkheden om deze bij MobiWerk te behalen, zodat je daarna aan de slag kunt als buschauffeur voor QBUZZ.

Let op: De Kom op de Bus! dag zal worden georganiseerd in Utrecht, maar ook wanneer je interesse hebt om in een andere QBUZZ-regio (Drechtsteden of Alblasserwaard) te werken ben je van harte welkom om kennis te komen maken.

Wanneer: 12 oktober 2019
Waar: Europalaan 2A, Utrecht
Tijd: 10:00 uur

Klinkt dit alles jou interessant in de oren? Wij ontmoeten jou graag 12 oktober! Meld je aan via het formulier hiernaast en ontdek of jij een MobiWerker bent!

IN DE PRAKTIJK!

Buschauffeur, iets voor jou?

Als buschauffeur maak je van alles mee. Een wegopbreking op je vaste route vraagt om een speciale manouvre, een kleinkind met zijn oma onderweg naar Madurodam kijkt zijn ogen uit bij jou in de bus en zodra de scholen uit zijn sta jij op scherp vanwege de fietsende scholieren die om je heen cirkelen.

Als buschauffeur ken je jouw route door en door. Je weet waar de lastige plekken zijn en wanneer je extra op moet letten. De man met de aktetas breng je iedere dag naar zijn werk en het meisje met de krullen gaat elke woensdag naar balletles. We zoeken daarom niet alleen naar mensen die snel kunnen handelen in lastige en onverwachte situaties, maar ook naar mensen die de reizigers zich thuis laten voelen in hun bus. Dat zijn de eigenschappen die ons werk tot mensenwerk maken, en wat jóu een MobiWerker maakt!

"Het geeft mij een goed gevoel om iets positiefs te kunnen bijdragen aan iemands dag."

Reynaldo