MOBIWERK. MENSENWERK.

Kom op de bus dag RET

Als buschauffeur maak je dagelijks ongemerkt het verschil voor talloze mensen. Je brengt ze naar school of hun werk, naar hun geliefde of naar familie.

Je zou een busrit enkel vervoer kunnen noemen, maar wij zien het als meer dan dat. Als gastheer of -vrouw geef je de reiziger een zorgeloze en ontspannen rit. Met jou als buschauffeur maak je hun dag nét een beetje beter en voelen mensen zich op hun gemak. Als MobiWerker ben je als geen ander in staat deze afwisselende combi-functie goed te vervullen. We zeggen niet voor niets dat ons werk mensenwerk is. Stap jij bij ons in?

Een functie buschauffeur bij RET, iets voor jou?

MobiWerk organiseert op zaterdag 10 december 2022 een wervingsdag om kennis te maken met het beroep van buschauffeur bij RET. Zo kun je praten met andere chauffeurs, met medewerkers van de RET en met de recruitmentafdeling van MobiWerk die je alles kunnen vertellen over de opleiding tot buschauffeur. Ook kun je een kijkje nemen bij verschillende presentaties en is er de mogelijkheid om een rijtest te doen in een lesbus. Ook wanneer je al weet dat je graag aan de slag wilt als buschauffeur zijn er vanuit MobiWerk en RET consultants aanwezig om de mogelijkheden met jou te bespreken. Als je aan de slag zou willen gaan als buschauffeur binnen regio Rotterdam, ben je op 10 december aan het juiste adres!

Heb je nog geen rijbewijs D en/of Code 95? We bespreken graag met jou de mogelijkheden om deze bij MobiWerk te behalen, zodat je daarna aan de slag kunt als buschauffeur.

WANNEER: Zaterdag 10 december 2022
WAAR: Waalhaven Noordzijde 7 (Sluisjesdijk), 3087 BH, Rotterdam
TIJD: van 10:00 uur tot 14:00 uur

Klinkt dit jou interessant in de oren? Wij ontmoeten je graag 10 december! Meld je aan via het formulier hiernaast en ontdek of jij een MobiWerker bent!

Meld je aan!