Gratis proefrit buschauffeur

Wil je een ècht leuke baan? Dan is buschauffeur wellicht wat voor jou! Je brengt studenten op tijd naar een cruciaal tentamen, zakenmensen op tijd naar een belangrijke vergadering en kinderen naar hun logeerafspraak bij oma. Als buschauffeur doe je belangrijk werk. De opgestoken hand, de onbewuste glimlach of het vriendelijke knikje: dat zijn jouw ultieme beloningen. Ben je geïnteresseerd in deze baan als buschauffeur, maar wil je eerst zelf ervaren hoe het is? Dat kan met een gratis proefrit!

 

Buschauffeur bij MobiWerk

Bij MobiWerk zoeken we ondernemende mensen die in staat zijn om de rollen van buschauffeur en gastheer met elkaar te combineren. Je houdt ervan met mensen te werken en dat geen dag hetzelfde is. Buschauffeur is een verantwoordelijke en veelzijdige baan, waar je ook rijdt. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en naast een comfortabele rit is vooral plezier in je werk belangrijk.

Proefrit buschauffeur

Wil jij ervaren hoe het is om een ècht leuke baan te hebben? Wil je weten of een baan als buschauffeur bij je past? Maak dan een gratis proefrit in een van onze bussen! Laat je gegevens achter in onderstaand formulier om je aan te melden voor een gratis proefrit. De medewerkers van MobiWerk zullen contact met je opnemen om de mogelijkheden te spreken. Stap jij bij ons in?

 

Aanmeldformulier proefrit