MOBIWERK. MENSENWERK.

Gastvrije objectbeveiliging

Verhuist u naar een nieuw pand of heeft u door de groei van uw organisatie op korte termijn extra beveiliging nodig voor uw object? MobiWerk is dé sparringpartner op het gebied van beveiliging. Zo zorgen wij er met elkaar niet alleen voor dat wij een betrouwbare dienstverlening bieden, maar zetten wij nét dat stapje extra. Mensenwerk, daar draait het om!

MobiWerk: dienstbaar en betrokken

Bij MobiWerk staan we voor kwaliteit. Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij de markt door en door kennen en als geen ander op de hoogte zijn van de uitdagingen die u als opdrachtgever tegenkomt. Daarbij houden we ervan de status quo constant ter discussie te stellen en lossen we uitdagingen dan ook graag op met creatieve, innovatieve ideeën. Wij denken met u mee en zien onszelf dan ook graag als uw partner. Onze flexibele pool van ervaren beveiligers is dusdanig getraind en opgeleid dat zij altijd direct inzetbaar zijn. Bovendien staat een persoonlijke aanpak bij ons centraal. Hierdoor kunnen we snel opschalen indien nodig én zijn we persoonlijk betrokken om ervoor te zorgen dat de zaken geregeld worden. Op maat voor uw bedrijf.

Méér dan beveiliging

De beveiligers van MobiWerk Beveiliging zijn niet zómaar beveiligers, maar echte ‘mensen-mensen’. Ze weten dat niet alleen de veiligheid belangrijk is, maar ook een juiste en klantgerichte omgang met mensen. Onze beveiligers onderscheiden zich onder meer door sterke communicatieve vaardigheden en proactief handelen. Ze zetten nét dat stapje extra om de klant en opdrachtgever tevreden te stellen. Even de deur voor iemand openhouden, een oudere vrouw helpen met haar zware tas of een verloren blikje op de grond opruimen. Naast het waarborgen van veiligheid, zijn ze ook een gastvrouw of -heer van het object. Het zijn kleine dingen, die toch het verschil maken. Dat maakt MobiWerkers zo bijzonder!

Beveiliging en duurzaamheid: hoe werkt dat?

Net een stapje extra doen, dat vinden wij bij MobiWerk heel normaal. Dat ziet u in alles wat wij doen. In onze dienstverlening, in de omgang met onze MobiWerkers, maar ook in de manier waarop wij inspelen op duurzaamheid en bescherming van het milieu. Onze processen zijn erop gericht om het milieu zo min mogelijk te belasten en zelfs het voortouw te nemen in duurzame oplossingen en initiatieven. Zo draagt MobiWerk een belangrijk steentje bij aan een beter leefomgeving, voor ons en onze kinderen. Zo hebben onze beveiligers bijvoorbeeld een collectie op maat gemaakte en goedgekeurd uniformen, die voor 95 procent bestaan uit gerecyclede flessen.

Beveiliging voor uw object?

Bent u geïnteresseerd in de diensten van MobiWerk Beveiliging? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Meer informatie vindt u op onze website, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen of een e-mail sturen.