Touringchauffeurs

Touringcarchauffeurs

Bent u op zoek naar een touringcarchauffeur? Iemand die zijn of haar reizigers zich thuis laat voelen in de touringcar. Een gastheer of -vrouw die het verschil maakt, waardoor niet alleen de bestemming bijzonder is, maar de reis er naartoe ook.

Touringcarchauffeurs die hun vak verstaan

De touringcarchauffeurs van MobiWerk zien hun werk als meer dan vervoer. Zij zijn de gastheren en -vrouwen van uw touringcars en geven uw reiziger een zorgeloze en ontspannen rit. Geselecteerd op bijzondere vaardigheden kenmerken MobiWerkers zich niet alleen door bovengemiddeld veel schadevrije ritten, maar ook doordat zij mensen-mensen zijn. Onzichtbaar, vakbekwaam, betrouwbaar en dienstbaar. Dat noemen wij kwaliteit.

Intensieve selectie en opleidingstraject

De kandidaten die wij werven gaan na een intensieve selectie door naar ons opleidingstraject. Hierbij selecteren wij op vaardigheden zoals reactie- en concentratievermogen middels het Vienna Test Systeem Traffic. Wij zijn van mening dat écht goede touringcarchauffeurs bovendien bijzondere persoonlijke vaardigheden bezitten. Daarom selecteren wij ook middels persoonlijkheids-, capaciteiten- en intelligentietests (via NOA-assessment). De testresultaten worden beoordeeld door een ervaren psycholoog en verwerkt in een eindrapportage. Zo weten we zeker dat we kandidaten opleiden die kwaliteit leveren aan onze opdrachtgevers én hun reizigers.

Kaz

Werken als trambestuurder

De belangrijkste reden dat de 29-jarige trambestuurder Kaz helemaal op zijn plek zit bij MobiWerk? “Ik houd ervan om..

Pascale

Werken als touringcarchauffeur

Als voormalig verkoopster in een luxe modezaak, was touringcarchauffeur worden niet het eerste waar Pascale aan dacht...