OV Chauffeurs

Chauffeur Openbaar Vervoer.

Bent u op zoek naar een chauffeur voor het openbaar vervoer? Iemand die dagelijks ongemerkt het verschil maakt voor talloze reizigers. Die er trots op is dat hij mensen naar school of hun werk brengt, geliefden samenbrengt en kleinkinderen naar opa en oma brengt.

Buschauffeurs die hun vak verstaan

De buschauffeurs van MobiWerk zien hun werk als meer dan vervoer. Zij zijn de gastheren en -vrouwen van uw bussen en geven uw reiziger een zorgeloze en ontspannen rit. Geselecteerd op bijzondere vaardigheden kenmerken MobiWerkers zich niet alleen door bovengemiddeld veel schadevrije ritten, maar ook doordat zij mensen-mensen zijn. Onzichtbaar, vakbekwaam, betrouwbaar en dienstbaar. Dat noemen wij kwaliteit.

Intensieve selectie en opleidingstraject

De kandidaten die wij werven gaan na een intensieve selectie door naar ons opleidingstraject. Hierbij selecteren wij op vaardigheden zoals reactie- en concentratievermogen middels het Vienna Test Systeem Traffic. Wij zijn van mening dat écht goede buschauffeurs bovendien bijzondere persoonlijke vaardigheden bezitten. Daarom selecteren wij ook middels persoonlijkheids-, capaciteiten- en intelligentietests (via NOA-assessment). De testresultaten worden beoordeeld door een ervaren psycholoog en verwerkt in een eindrapportage. Zo weten we zeker dat we kandidaten opleiden die kwaliteit leveren aan onze opdrachtgevers én hun reizigers.

Pascale

Werken als touringcarchauffeur

Als voormalig verkoopster in een luxe modezaak, was touringcarchauffeur worden niet het eerste waar Pascale aan dacht...

Kaz

Werken als trambestuurder

De belangrijkste reden dat de 29-jarige trambestuurder Kaz helemaal op zijn plek zit bij MobiWerk? “Ik houd ervan om..