MOBIWERK. MENSENWERK.

Duurzame beveiliging

Bent u op zoek naar betaalbare en duurzame beveiliging, die hoog inzet op kwaliteit? MobiWerk is uw partner is beveiliging. Wij zorgen niet alleen voor een betrouwbare dienstverlening, maar zetten nét dat stapje extra. Mensenwerk, daar draait het om!

MobiWerk: dienstbaar en betrokken

Bij Mobiwerk staan we voor kwaliteit. Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij de markt door en door kennen en als geen ander op de hoogte zijn van de uitdagingen die u als opdrachtgever tegenkomt. Daarbij zijn we een partner dat met een no-nonsens aanpak altijd op zoek is naar innovatie en lossen uitdagingen dan ook graag op met creatieve, innovatieve ideeën. Onze flexibele pool van ervaren beveiligers is dusdanig getraind en opgeleid dat zij altijd direct inzetbaar zijn, waardoor we altijd beveiliging op maat kunnen leveren. Bovendien staat een persoonlijke aanpak bij ons centraal. Een partner waar u niet alleen op kunt bouwen, maar met wie u samen bouwt aan de toekomst.

Méér dan beveiliging

De beveiligers van MobiWerk Beveiliging zijn niet zómaar beveiligers, maar echte ‘mensen-mensen’. Ze weten dat niet alleen de veiligheid belangrijk is, maar ook een juiste en klantgerichte omgang met mensen. Onze beveiligers onderscheiden zich onder meer door sterke communicatieve vaardigheden en proactief handelen. Door hun vakkundige en uitgebreide opleiding beschikken zij over de capaciteiten om in elke omgeving te zorgen voor een georganiseerd en veilig verloop. Ze zetten nét dat stapje extra om de klant en opdrachtgever tevreden te stellen. Even de deur voor iemand openhouden, een oudere vrouw helpen met haar zware tas of een verloren blikje op de grond opruimen. Naast het waarborgen van veiligheid, zijn ze ook een gastvrouw of -heer van het pand. Het zijn kleine dingen, die toch het verschil maken. Dat maakt MobiWerkers zo bijzonder!

Beveiliging en duurzaamheid: hoe werkt dat?

Net een stapje extra doen, dat vinden wij bij MobiWerk heel normaal. Dat ziet u in alles wat wij doen. In onze dienstverlening, in de omgang met onze MobiWerkers, maar ook in de manier waarop wij inspelen op duurzaamheid en bescherming van het milieu. Onze processen zijn erop gericht om het milieu zo min mogelijk te belasten en zelfs het voortouw te nemen in duurzame oplossingen en initiatieven. Zo draagt MobiWerk een belangrijk steentje bij aan een betere leefomgeving, voor ons en onze kinderen. Zo hebben onze beveiligers bijvoorbeeld een collectie op maat gemaakte en goedgekeurd uniformen, die voor 95 procent bestaan uit gerecyclede flessen.

Op zoek naar beveiligers?

Bent u geïnteresseerd in de diensten van MobiWerk Beveiliging? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Meer informatie vindt u op onze website, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen of een e-mail sturen.