MOBIWERK. MENSENWERK.

Detacheringsbureau trambestuurders

Altijd al trambestuurder willen worden? Of heb je jarenlang gewerkt als trambestuurder in het openbaar vervoer maar wil je opnieuw intreden of wisselen van werkgever? MobiWerk is hét detacheringsbureau voor buschauffeurs in het westen van Nederland. Een gezellig bedrijf waar sfeer en kwaliteit onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

Als detacheringsbureau voor trambestuurders is MobiWerk er trots op dat onze bestuurders in het openbaar vervoer het verschil maken. Samen met jou reizen dagelijks honderden mensen van hun werk naar huis, uit school naar opa & oma, naar een belangrijk sollicitatiegesprek of naar een voetbalwedstrijd van hun favoriete club. Ongeacht hun bestemming, het tijdstip of de verkeersomstandigheden zijn de trambestuurders van detacheringsbureau MobiWerk gastheren en -vrouwen van hun tram.  Zo maken ze het verschil tussen vervoer en een zorgeloze en ontspannen rit.

Werken via detacheringsbureau voor trambestuurders

MobiWerk is hét detacheringsbureau voor trambestuurders. We zoeken verantwoordelijke en sociale mensen die ervan houden dag geen dag hetzelfde is en die flexibele werktijden geen probleem maar juist heerlijk vinden. Trambestuurder in het openbaar vervoer zijn is een baan met veel verantwoordelijkheid, maar met ook veel voldoening van passagiers voor wie jij nét even het verschil kunt maken.

Voor veel trambestuurders in het openbaar vervoer is het lastig om een vaste baan te vinden. Openbaar vervoerbedrijven zijn soms huiverig voor het geven van vaste contracten, terwijl de bestuurders zelf een hoge werkdruk ervaren. Als detacheringsbureau voor trambestuurders staat voor MobiWerk zowél de tevredenheid van onze klanten als óók de tevredenheid en het plezier van onze mensen voorop. Dat die twee prima gecombineerd kunnen worden bewijzen we al jaren.

Een persoonlijke werkgever

Van onze trambestuurders horen we altijd dat MobiWerk aanvoelt als één grote familie. Zo lunchen we als het even kan samen en vieren we samen onze successen met een jaarlijks feest voor werknemers en hun familie.

Ook als je nog geen ervaring hebt als trambestuurder ontmoeten wij jou graag. Indien wij in jou een potentiële trambestuurder zien kunnen we namelijk een opleidingsplek bij onze klanten voor je reserveren.

Stap jij ook bij ons in? Bekijk hier onze vacatures voor tramchauffeurs.