MOBIWERK. MENSENWERK.

Detacheringsbureau touringcarchauffeurs

Altijd al touringcarchauffeur willen worden? Of heb je jarenlang gewerkt als touringcarchauffeur maar wil je opnieuw intreden of wisselen van werkgever? MobiWerk is hét detacheringsbureau voor touringcarchauffeurs in het westen van Nederland. Een gezellig bedrijf waar sfeer en kwaliteit onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

Als detacheringsbureau voor touringcarchauffeurs is MobiWerk er trots op dat onze touringcarchauffeurs het verschil maken voor onze klanten. Samen met jou reizen ze naar bijzondere bestemmingen tijdens een zakenreis, schoolreisje of ander uitje. Jij kunt je aanpassen aan alle doelgroepen, begrijpt waaraan zij behoefte hebben en staat als touringcarchauffeur de gehele rit voor hen klaar. Dat begint al bij het verkennen van de route; de touringcarchauffeurs van MobiWerk maken door hun voorbereiding het verschil omdat ze weten waar eventuele lastige stukken op de route zitten en hoe ze hiermee het best kunnen omgaan. Tijdens de hele reis ben jij de gastheer of -dame van de touringcar. Sommige van onze touringcarchauffeurs zijn zo populair dat klanten specifiek naar hen vragen bij het boeken van een nieuwe rit!

Als touringcarchauffeur bij MobiWerk maak je het verschil tussen vervoer en een zorgeloze en ontspannen rit..

Een baan via detacheringsbedrijf voor touringcarchauffeurs

MobiWerk is hét detacheringsbureau voor touringcarchauffeurs. We zoeken verantwoordelijke en sociale mensen die ervan houden dag geen dag hetzelfde is en die flexibele werktijden geen probleem maar juist heerlijk vinden. Touringcarchauffeur is een baan met veel verantwoordelijkheid, maar met ook veel voldoening van gasten voor wie jij nét even het verschil kunt maken.

Als detacheringsbureau voor touringcarchauffeurs staat voor MobiWerk zowél de tevredenheid van onze klanten als óók de tevredenheid en het plezier van onze mensen voorop. Dat die twee prima gecombineerd kunnen worden bewijzen we al jaren.

Een persoonlijke werkgever

Van onze touringcarchauffeurs horen we altijd dat MobiWerk aanvoelt als één grote familie. Zo lunchen we als het even kan samen en vieren we samen onze successen met een jaarlijks feest voor werknemers en hun familie.

Ook als je nog geen ervaring hebt als touringcarchauffeur ontmoeten wij jou graag. Indien wij in jou een potentiële buschauffeur zien leiden we je namelijk zelf op, zodat je binnen no-time aan de slag kunt in je nieuwe baan.

Stap jij ook bij ons in? Bekijk hier onze vacatures voor touringcarchauffeurs.