MOBIWERK. MENSENWERK.

Detacheringsbureau touringcarchauffeurs

Altijd al touringcarchauffeur willen worden? Of heb je jarenlang gewerkt als touringcarchauffeur maar wil je opnieuw intreden of wisselen van werkgever? MobiWerk is hét detacheringsbureau voor touringcarchauffeurs in het westen van Nederland. Een gezellig bedrijf waar sfeer en kwaliteit onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

Als detacheringsbureau voor touringcarchauffeurs is MobiWerk er trots op dat onze touringcarchauffeurs het verschil maken voor onze klanten. Samen met jou reizen ze naar bijzondere bestemmingen tijdens een zakenreis, schoolreisje of ander uitje. Jij kunt je aanpassen aan alle doelgroepen, begrijpt waaraan zij behoefte hebben en staat als touringcarchauffeur de gehele rit voor hen klaar. Dat begint al bij het verkennen van de route; de touringcarchauffeurs van MobiWerk maken door hun voorbereiding het verschil omdat ze weten waar eventuele lastige stukken op de route zitten en hoe ze hiermee het best kunnen omgaan. Tijdens de hele reis ben jij de gastheer of -dame van de touringcar. Sommige van onze touringcarchauffeurs zijn zo populair dat klanten specifiek naar hen vragen bij het boeken van een nieuwe rit!

Als touringcarchauffeur bij MobiWerk maak je het verschil tussen vervoer en een zorgeloze en ontspannen rit..

Een baan via detacheringsbedrijf voor touringcarchauffeurs

MobiWerk is hét detacheringsbureau voor touringcarchauffeurs. We zoeken verantwoordelijke en sociale mensen die ervan houden dag geen dag hetzelfde is en die flexibele werktijden geen probleem maar juist heerlijk vinden. Touringcarchauffeur is een baan met veel verantwoordelijkheid, maar met ook veel voldoening van gasten voor wie jij nét even het verschil kunt maken.

Als detacheringsbureau voor touringcarchauffeurs staat voor MobiWerk zowél de tevredenheid van onze klanten als óók de tevredenheid en het plezier van onze mensen voorop. Dat die twee prima gecombineerd kunnen worden bewijzen we al jaren.

Een persoonlijke werkgever

Van onze touringcarchauffeurs horen we altijd dat MobiWerk aanvoelt als één grote familie. Zo lunchen we als het even kan samen en vieren we samen onze successen met een jaarlijks feest voor werknemers en hun familie.

Ook als je nog geen ervaring hebt als touringcarchauffeur ontmoeten wij jou graag. Indien wij in jou een potentiële buschauffeur zien leiden we je namelijk zelf op, zodat je binnen no-time aan de slag kunt in je nieuwe baan.

Stap jij ook bij ons in? Bekijk hier onze vacatures voor touringcarchauffeurs.

IN DE PRAKTIJK

Touringcarchauffeur, iets voor jou?

Als touringcarchauffeur is iedere werkdag een nieuw avontuur. Waar gaan jij en je gasten vandaag naar toe? Wij zoeken naar chauffeurs waardoor niet alleen de eindbestemming speciaal is voor onze gasten, maar de reis er naar toe ook!

Als touringcarchauffeur rijd je langere afstanden dan onze buschauffeurs. De routes zijn telkens anders, net als je werktijden. We zoeken daarom niet alleen naar mensen met fantastische (potentiële) stuurkunsten, maar ook naar mensen die flexibel zijn, houden van nieuwe situaties en die echte entertainers zijn voor de gasten die ze vervoeren. Dat zijn de eigenschappen die ons werk tot mensenwerk maken, en wat jóu een MobiWerker maakt!

"Je krijgt zoveel positieve energie; van de mensen die je vervoert en je collega’s. Ik kan helemaal mezelf zijn hier."

Pascale