MOBIWERK. MENSENWERK. 

Detacheringsbureau voor railvoertuigbestuurders 

Heb jij altijd al railvoertuigbestuurder willen worden? Of heb jij al ervaring als railvoertuigbestuurder in het openbaar vervoer en wil je weer aan de slag of wisselen van werkgever? MobiWerk is hét detacheringsbureau voor railvoertuigbestuurders in Nederland. Wij zijn een gezellig bedrijf waar sfeer en kwaliteit onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn. 

MobiWerk is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een belangrijke partner in het OV en levert personeel aan bijna alle grote vervoersbedrijven in de Randstad en daarbuiten. Dagelijks reizen duizenden mensen met de tram of metro van hun werk naar huis, van school naar opa en oma, naar een belangrijk sollicitatiegesprek of naar de voetbalwedstrijd van hun favoriete club. Ongeacht de bestemming, het tijdstip en de verkeersomstandigheden zijn de railvoertuigbestuurders van MobiWerk de gastheren en -vrouwen van hun tram. Zo maken zij het verschil tussen vervoer en een zorgeloze en ontspannen rit. Daar zijn wij bij MobiWerk trots op! 

Werken als railvoertuigbestuurder via MobiWerk 

Railvoertuigbestuurder is een baan met veel verantwoordelijkheid, maar met ook veel voldoening van passagiers voor wie jij nét even het verschil kunt maken. Wij zoeken verantwoordelijke en sociale mensen, die ervan houden dat geen dag hetzelfde is en die flexibele werktijden heerlijk vinden. Ook als je nog geen ervaring hebt als railvoertuigbestuurder, ontmoeten wij jou graag. 

Stap jij ook bij ons in? Bekijk hier onze vacatures voor railvoertuigbestuurders . 

 

Paul Jochem
Heb je een vraag?

Neem dan gerust contact met me op!

paul@mobiwerk.nl
Tel: 070 820 0567

IN DE PRAKTIJK

Tram- of RandstadRailbestuurder, iets voor jou?

Als bestuurder van een railvoertuig kunnen mensen op jou rekenen. Je brengt dagelijks honderden mensen naar hun werk of naar school en maakt daarmee ongemerkt het verschil.

Je kent jouw route door en door. Je weet waar de lastige plekken zijn en waar zich een gevaarlijke situatie zou kunnen voordoen. Dankzij jou komt iedereen veilig en op tijd bij zijn of haar bestemming, want je bent iemand om op te bouwen. En dat is wat jóu een MobiWerker maakt!

"Ik denk dat ik wel 10 verkeersongelukken per dag voorkom."

Kaz