MOBIWERK. MENSENWERK. 

Detacheringsbureau voor railvoertuigbestuurders 

Heb jij altijd al railvoertuigbestuurder willen worden? Of heb jij al ervaring als railvoertuigbestuurder in het openbaar vervoer en wil je weer aan de slag of wisselen van werkgever? MobiWerk is hét detacheringsbureau voor railvoertuigbestuurders in Nederland. Wij zijn een gezellig bedrijf waar sfeer en kwaliteit onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn. 

MobiWerk is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een belangrijke partner in het OV en levert personeel aan bijna alle grote vervoersbedrijven in de Randstad en daarbuiten. Dagelijks reizen duizenden mensen met de tram of metro van hun werk naar huis, van school naar opa en oma, naar een belangrijk sollicitatiegesprek of naar de voetbalwedstrijd van hun favoriete club. Ongeacht de bestemming, het tijdstip en de verkeersomstandigheden zijn de railvoertuigbestuurders van MobiWerk de gastheren en -vrouwen van hun tram. Zo maken zij het verschil tussen vervoer en een zorgeloze en ontspannen rit. Daar zijn wij bij MobiWerk trots op! 

Werken als railvoertuigbestuurder via MobiWerk 

Railvoertuigbestuurder is een baan met veel verantwoordelijkheid, maar met ook veel voldoening van passagiers voor wie jij nét even het verschil kunt maken. Wij zoeken verantwoordelijke en sociale mensen, die ervan houden dat geen dag hetzelfde is en die flexibele werktijden heerlijk vinden. Ook als je nog geen ervaring hebt als railvoertuigbestuurder, ontmoeten wij jou graag. 

Stap jij ook bij ons in? Bekijk hier onze vacatures voor railvoertuigbestuurders .