MOBIWERK. MENSENWERK.

Detacheringsbureau railbestuurders

Altijd al railbestuurder willen worden? Of heb je jarenlang gewerkt als railbestuurder in het openbaar vervoer maar wil je opnieuw intreden of wisselen van werkgever? MobiWerk is hét detacheringsbureau voor railbestuurders in het westen van Nederland. Een gezellig bedrijf waar sfeer en kwaliteit onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

Als detacheringsbureau voor railbestuurders is MobiWerk er trots op dat onze railbestuurders in het openbaar vervoer het verschil maken. Samen met jou reizen dagelijks honderden mensen van hun werk naar huis, uit school naar opa & oma, naar een belangrijk sollicitatiegesprek of naar een voetbalwedstrijd van hun favoriete club. Ongeacht hun bestemming, het tijdstip of de verkeersomstandigheden zijn de buschauffeurs van detacheringsbureau MobiWerk gastheren en -vrouwen van hun bus. Zo maken ze het verschil tussen vervoer en een zorgeloze en ontspannen rit.

Werken via detacheringsbureau voor railbestuurders

MobiWerk is hét detacheringsbureau voor railbestuurders. We zoeken verantwoordelijke en sociale mensen die ervan houden dag geen dag hetzelfde is en die flexibele werktijden geen probleem maar juist heerlijk vinden. railbestuurder in het openbaar vervoer zijn is een baan met veel verantwoordelijkheid, maar met ook veel voldoening van passagiers voor wie jij nét even het verschil kunt maken.

Voor veel railbestuurders in het openbaar vervoer is het lastig om een vaste baan te vinden. Openbaar vervoerbedrijven zijn soms huiverig voor het geven van vaste contracten, terwijl de bestuurders zelf een hoge werkdruk ervaren. Als detacheringsbureau voor railbestuurders staat voor MobiWerk zowél de tevredenheid van onze klanten als óók de tevredenheid en het plezier van onze mensen voorop. Dat die twee prima gecombineerd kunnen worden bewijzen we al jaren.

Een persoonlijke werkgever

Van onze railbestuurders horen we altijd dat MobiWerk aanvoelt als één grote familie. Zo lunchen we als het even kan samen en vieren we samen onze successen met een jaarlijks feest voor werknemers en hun familie.

Ook als je nog geen ervaring hebt als railbestuurder ontmoeten wij jou graag. Indien wij in jou een potentiële railbestuurder zien kunnen we namelijk een opleidingsplek bij onze klanten voor je reserveren.

Stap jij ook bij ons in? Bekijk hier onze vacatures voor railbestuurders.