MOBIWERK. MENSENWERK.

Detacheringsbureau buschauffeurs

Altijd al buschauffeur willen worden? Of heb je jarenlang gewerkt als buschauffeur in het openbaar vervoer maar wil je opnieuw intreden of wisselen van werkgever? MobiWerk is hét detacheringsbureau voor buschauffeurs in het westen van Nederland. Een gezellig bedrijf waar sfeer en kwaliteit onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn.

Als detacheringsbureau voor buschauffeurs is MobiWerk er trots op dat onze buschauffeurs in het openbaar vervoer het verschil maken. Samen met jou reizen dagelijks honderden mensen van hun werk naar huis, uit school naar opa & oma, naar een belangrijk sollicitatiegesprek of naar een voetbalwedstrijd van hun favoriete club. Ongeacht hun bestemming, het tijdstip of de verkeersomstandigheden zijn de buschauffeurs van detacheringsbureau MobiWerk gastheren en -vrouwen van hun bus. Zo maken ze het verschil tussen vervoer en een zorgeloze en ontspannen rit.

Werken via detacheringsbureau voor buschauffeurs

MobiWerk is hét detacheringsbureau voor buschauffeurs. We zoeken verantwoordelijke en sociale mensen die ervan houden dag geen dag hetzelfde is en die flexibele werktijden geen probleem maar juist heerlijk vinden. Buschauffeur in het openbaar vervoer zijn is een baan met veel verantwoordelijkheid, maar met ook veel voldoening van passagiers voor wie jij nét even het verschil kunt maken.

Voor veel buschauffeurs in het openbaar vervoer is het lastig om een vaste baan te vinden. Vervoerbedrijven zijn soms huiverig voor het geven van vaste contracten, terwijl de buschauffeurs zelf een hoge werkdruk ervaren. Als detacheringsbureau voor buschauffeurs staat voor MobiWerk zowél de tevredenheid van onze klanten als óók de tevredenheid en het plezier van onze mensen voorop. Dat die twee prima gecombineerd kunnen worden bewijzen we al jaren.

Een persoonlijke werkgever

Van onze buschauffeurs horen we altijd dat MobiWerk aanvoelt als één grote familie. Zo lunchen we als het even kan samen en vieren we samen onze successen met een jaarlijks feest voor werknemers en hun familie.

Ook als je nog geen ervaring hebt als buschauffeur ontmoeten wij jou graag. Indien wij in jou een potentiële buschauffeur zien leiden we je namelijk zelf op, zodat je binnen no-time aan de slag kunt in je nieuwe baan.

Stap jij ook bij ons in? Bekijk hier onze vacatures voor buschauffeurs en voor tramchauffeurs.

Paul Jochem
Heb je een vraag?

Neem dan gerust contact met me op!

paul@mobiwerk.nl
Tel: 070 820 0567

IN DE PRAKTIJK!

Buschauffeur, iets voor jou?

Als buschauffeur maak je van alles mee. Een wegopbreking op je vaste route vraagt om een speciale manouvre, een kleinkind met zijn oma onderweg naar Madurodam kijkt zijn ogen uit bij jou in de bus en zodra de scholen uit zijn sta jij op scherp vanwege de fietsende scholieren die om je heen cirkelen.

Als buschauffeur ken je jouw route door en door. Je weet waar de lastige plekken zijn en wanneer je extra op moet letten. De man met de aktetas breng je iedere dag naar zijn werk en het meisje met de krullen gaat elke woensdag naar balletles. We zoeken daarom niet alleen naar mensen die snel kunnen handelen in lastige en onverwachte situaties, maar ook naar mensen die de reizigers zich thuis laten voelen in hun bus. Dat zijn de eigenschappen die ons werk tot mensenwerk maken, en wat jóu een MobiWerker maakt!

"Het geeft mij een goed gevoel om iets positiefs te kunnen bijdragen aan iemands dag."

Reynaldo