MOBIWERK. MENSENWERK.

Goed getrainde beveiligers

We leven in een bijzondere tijd. De strenge maatregelen van de overheid om de verspreiding van het nieuwe coronavirus tegen te gaan en in te perken hebben ingrijpende gevolgen voor ons dagelijks leven in het algemeen en voor u als ondernemer in het bijzonder. De detailhandel is gesloten, maar gelukkig zijn er uitzonderingen voor winkels die wel open mogen blijven. En vanaf 10 februari wordt het voor winkeliers mogelijk om een afhaalservice in te richten om zo toch deels weer open te kunnen. Een ordelijke en veilige organisatie is hierbij cruciaal.

Het belang van goed getrainde beveiligers

Een strikte naleving van de coronaregels is van groot belang: zo houdt u niet alleen besmettingsgevaar voor uw klanten en personeel zo klein mogelijk, maar u voorkomt ook hoge boetes of zelfs winkelsluiting. Denk bijvoorbeeld aan het waarborgen van de verplichte anderhalve meter afstand, het vermijden van groepsvorming en het toezien op de mondkapjesplicht in winkels. In een samenleving waarin normen vervagen en lontjes steeds korter worden, is de inzet van vakbekwame en representatieve beveiligers hiervoor een doeltreffend middel. MobiWerk Beveiliging BV helpt u hier graag bij!

De gastheren en -vrouwen van MobiWerk Beveiliging BV

MobiWerk Beveiliging BV heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede beveiliger niet alleen oog heeft voor de veiligheid, maar bovendien ook voor de klant, voor de omgeving en voor de opdrachtgever. Onze beveiligers zijn echte gastheren en -vrouwen, die zich onderscheiden door sterke communicatieve vaardigheden en pro-actief handelen. Dankzij intensieve trainingen in ons huiseigen opleidingscentrum beschikken zij over extra tools om hun werk optimaal uit te voeren, wat bijdraagt aan tevreden klanten en tevreden opdrachtgevers.

Onze diensten

Wat kunnen wij voor u betekenen? Onze mogelijkheden zijn zeer gevarieerd: van beveiliging van uw kledingwinkel en toezien op de mondkapjesplicht tot crowd control om de drukte in de winkelstraat beheersbaar te houden en bike patrol om een oogje in het zeil te houden tussen het winkelend publiek. Welke beveiligingsopdracht u ook heeft, wij hebben er de geschikte beveiligers voor. Onze beveiligers zijn goed getraind en multi-inzetbaar: flexibel en betrouwbaar. Wij denken graag met u mee!

Bent u geïnteresseerd in de diensten van MobiWerk Beveiliging BV? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Meer informatie vindt u op onze website, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen of een e-mail sturen.