Een échte MobiWerker worden

Opleiden

Kandidaten die door de selectie komen leiden wij op tot échte MobiWerkers, op basis van onze jarenlange ervaring in de markt. We leiden hen op tot bus- of touringcarchauffeur, of railvoertuigbestuurder met de nadruk op kwaliteiten die een MobiWerker onderscheiden van chauffeurs en bestuurders van andere aanbieders. Zorg dragen voor de passagiers en het materieel is daarbij zeer belangrijk. Zo rijden MobiWerkers bovengemiddeld weinig schade en maken zij het verschil tussen openbaar vervoer en een zorgeloze, ontspannen rit voor de reiziger.

Nascholing

MobiWerk is bovendien gekwalificeerd door het CCV om nascholing te verzorgen. Buschauffeurs dienen volgens de wet, elke vijf jaar, minimaal 35 uur nascholing te volgen om te voldoen aan de Europese Richtlijn Vakbekwaamheid.

Op de eigen vestiging van MobiWerk aan de Reflectiestraat 19 in Nootdorp, verzorgen gediplomeerde instructeurs vakgerichte opleidingen, cursussen en nascholingen, zoals Code 95.
Om de code 95 te behouden, dient de nascholing elke vijf jaar te worden herhaald. De chauffeurs mogen voor de nascholingsplicht zelf een keuze maken uit diverse door het CCV goedgekeurde nascholingscursussen.

Voor nascholing kan contact worden opgenomen via info@mobiwerk.nl