Touringcarsector

Uw reis tot in de puntjes verzorgd

Heeft u behoefte aan vervoer van uw medewerkers tussen kantoor en een metro- of treinstation? Een airport shuttle die gasten van en naar uw hotel brengt of om dagtripjes te faciliteren met uw accommodatie als opstapplaats? Of bent u op zoek naar een touringcarchauffeur die zijn of haar vak verstaat als geen ander? Iemand die zijn of haar reizigers zich thuis laat voelen in de touringcar. Een gastheer of -vrouw die het verschil maakt, waardoor niet alleen de bestemming bijzonder is, maar de reis er naartoe ook. MobiWerk levert passende vervoersoplossingen met touringcars.

Vervoersoplossingen

We are hospitality! In alles wat wij zeggen of doen, staat de ultieme gastbeleving centraal. Daarmee onderscheiden wij ons van het ouderwetse touringcarbedrijf. Van het persoonlijke contact en de betrokkenheid bij de opdrachtgevers tot de glimlach van de chauffeur en de veiligheid en beleving van onze gasten: wij maken van elke rit een beleving voor uw gasten. Onze comfortabele en luxe touringcars zijn perfect onderhouden en beschikken over voorzieningen als Wi-Fi, entertainmentsystemen en koffiecorners. Bovendien is er veel aandacht voor het milieu door onder andere gescheiden afvalbakken, recyclebare koffiebekers en een duurzame rijstijl.

Touringcarchauffeurs die hun vak verstaan

De touringcarchauffeurs van MobiWerk zien hun werk als meer dan vervoer. Het zijn echte gastheren en –vrouwen die uw reizigers zich thuis laten voelen in de touringcar. Onze chauffeurs maken het verschil, waardoor niet alleen de bestemming bijzonder is, maar de reis er naartoe ook. Onze MobiWerkers zijn geselecteerd op bijzondere vaardigheden en kenmerken zich daarom niet alleen door bovengemiddeld veel schadevrije ritten, maar ook doordat zij “mensen-mensen” zijn. Vakbekwaam, betrouwbaar en dienstbaar: dát noemen wij kwaliteit.

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

Ervaringen

Kaz

Werken als trambestuurder

De belangrijkste reden dat de 29-jarige trambestuurder Kaz helemaal op zijn plek zit bij MobiWerk? “Ik houd ervan om..

Pascale

Werken als touringcarchauffeur

Als voormalig verkoopster in een luxe modezaak, was touringcarchauffeur worden niet het eerste waar Pascale aan dacht...

Reynaldo

Werken als buschauffeur

Iedere dag ging Reynaldo (22) voor zijn studie Elektrotechniek met de bus naar school en weer naar huis. Tijdens één..