Mobiwerkwijze

Werven voor het openbaar vervoer

Wij zijn gespecialiseerd in werven voor het openbaar vervoer. Daarom weten we precies welke vaardigheden en eigenschappen maken dat een kandidaat zich kan ontwikkelen de chauffeur of bestuurder die het verschil maakt én waar we deze mensen kunnen vinden.

Onze wervingsprocedure is uniek doordat wij enkel de allerbeste sollicitanten selecteren uit verschillende doelgroepen. Denk hierbij aan jongeren van begin twintig tot aan zij-instromers of personen met ervaring in aanverwante banen zoals vrachtwagenchauffeur.

Wij geloven erin dat chauffeurs en bestuurders in het openbaar vervoer het verschil maken door niet slechts mensen van A naar B te brengen, maar een ware gastheer of -vrouw te zijn. Dat vind je terug in onze manier van werven: we vertellen het verhaal van hoe het is om chauffeur of bestuurder te zijn. De personen die zich hierdoor aangetrokken voelen zijn over het algemeen passend bij de bedrijfsfilosofie van MobiWerk: werken in het OV is #mensenwerk.

IN DE PRAKTIJK

Tram- of RandstadRailbestuurder, iets voor jou?

Als bestuurder van een railvoertuig kunnen mensen op jou rekenen. Je brengt dagelijks honderden mensen naar hun werk of naar school en maakt daarmee ongemerkt het verschil.

Je kent jouw route door en door. Je weet waar de lastige plekken zijn en waar zich een gevaarlijke situatie zou kunnen voordoen. Dankzij jou komt iedereen veilig en op tijd bij zijn of haar bestemming, want je bent iemand om op te bouwen. En dat is wat jóu een MobiWerker maakt!

"Ik denk dat ik wel 10 verkeersongelukken per dag voorkom."

Kaz