MOBIWERK. MENSENWERK.

Kom op de tram! dag QBUZZ

Als bestuurder van een railvoertuig maak je dagelijks ongemerkt het verschil voor talloze mensen. Je brengt ze naar school of hun werk, naar hun geliefde of naar opa en oma.

Dat kun je vervoer noemen, maar wij zien het als meer dan dat. Als gastheer of -vrouw geef jij de reiziger een zorgeloze en ontspannen rit naar hun bestemming. Je brengt ze naar huis na een lange dag werken, of na de wedstrijd van hun favoriete voetbalclub. Of ze nu winnen of niet: jij staat er en op jou kunnen ze vertrouwen. Stap jij bij ons in?

Trambestuurder worden bij QBUZZ, iets voor jou?

In samenwerking met QBUZZ organiseert MobiWerk 1 februari een wervingsdag om kennis te maken met het beroep trambestuurder. Zo kun je praten met andere trambestuurders, met de recruitmentafdeling van QBUZZ en met MobiWerkers die jou alles kunnen vertellen over het werk als trambestuurder. Verder kun je terecht bij presentaties en kun je een proefrit in een tramsimulator rijden. Ook wanneer je al weet dat je graag aan de slag wilt als trambestuurder, zijn er vanuit QBUZZ en MobiWerk consultants aanwezig om de mogelijkheden voor jou te bespreken.

Wanneer: 1 februari 2020
Waar: Europalaan 2A, Utrecht
Tijd: 10:00 uur

Tijdens de Kom op de Tram! dag zijn er ook mensen aanwezig die jou meer kunnen vertellen over hoe het is om buschauffeur te zijn. Twijfel je nog wat beter bij jou past, ook dan kunnen we je ongetwijfeld verder helpen!

Klinkt dit alles jou interessant in de oren? Wij ontmoeten jou graag 1 februari! Meld je aan via het formulier hiernaast en ontdek of jij geschikt bent om bij QBUZZ te werken!

Meld je aan!