MOBIWERK. MENSENWERK.

Kom op de bus! dag

Als buschauffeur maak je dagelijks ongemerkt het verschil voor talloze mensen. Je brengt ze naar school of hun werk, naar hun geliefde, of naar opa en oma.

Een busrit kun je slechts vervoer noemen, maar wij zien het als meer dan dat. Als gastheer of -vrouw geef je de reiziger een zorgeloze en ontspannen rit. Bij jou in de bus voelen mensen zich thuis en maak je hun dag nét een beetje beter. Als MobiWerker ben je als geen ander in staat deze afwisselende combi-functie goed te vervullen. We zeggen niet voor niets dat ons werk mensenwerk is. Stap jij bij ons in?

Een functie als buschauffeur bij Connexxion, iets voor jou?

MobiWerk organiseert op ZATERDAG 8 oktober 2022 een wervingsdag om kennis te maken met het beroep van buschauffeur. Zo kun je praten met andere chauffeurs en met de recruitmentafdeling van MobiWerk die je alles kunnen vertellen over de opleiding tot buschauffeur. Ook kun je een kijkje nemen bij verschillende presentaties en is er de mogelijkheid om een rijtest te doen in een lesbus. Ook wanneer je al weet dat je graag aan de slag wilt als buschauffeur zijn er vanuit MobiWerk consultants aanwezig om de mogelijkheden met jou te bespreken.

De wervingsdag wordt georganiseerd in Haarlem, maar ook wanneer je aan de slag zou willen gaan als buschauffeur in Hoofddorp, Schiphol, Zaandam en Amstelveen ben je op 8 oktober aan het juiste adres! Als kandidaat zul je gaan rijden via MobiWerk vervoer en je hebt de mogelijkheid om later door te stromen op een contract bij Connexxion.

Ook als je nog geen rijbewijs D en/of Code 95 hebt bespreken we graag met jou de mogelijkheden om deze bij MobiWerk te behalen, zodat je daarna aan de slag kunt als buschauffeur.

WANNEER: Zaterdag 8 oktober 2022
WAAR: Jan van Krimpenweg 16, 2031 CL in Haarlem
TIJD: van 10:00 uur tot 14:00 uur

Klinkt dit jou interessant in de oren? Wij ontmoeten je graag 8 oktober! Meld je aan via het formulier hiernaast en ontdek of jij een MobiWerker bent!

Paul Jochem
Heb je een vraag?

Neem dan gerust contact met me op!

paul@mobiwerk.nl
Tel: 070 820 0567

Meld je aan!

IN DE PRAKTIJK!

Buschauffeur, iets voor jou?

Als buschauffeur maak je van alles mee. Een wegopbreking op je vaste route vraagt om een speciale manouvre, een kleinkind met zijn oma onderweg naar Madurodam kijkt zijn ogen uit bij jou in de bus en zodra de scholen uit zijn sta jij op scherp vanwege de fietsende scholieren die om je heen cirkelen.

Als buschauffeur ken je jouw route door en door. Je weet waar de lastige plekken zijn en wanneer je extra op moet letten. De man met de aktetas breng je iedere dag naar zijn werk en het meisje met de krullen gaat elke woensdag naar balletles. We zoeken daarom niet alleen naar mensen die snel kunnen handelen in lastige en onverwachte situaties, maar ook naar mensen die de reizigers zich thuis laten voelen in hun bus. Dat zijn de eigenschappen die ons werk tot mensenwerk maken, en wat jóu een MobiWerker maakt!

"Het geeft mij een goed gevoel om iets positiefs te kunnen bijdragen aan iemands dag."

Reynaldo