MOBIWERK. MENSENWERK.

Gratis opleiding touringcarchauffeur volgen

Als touringcarchauffeur heb je een belangrijke taak. Iedereen in je touringcar wil graag zo snel mogelijk op de bestemming aankomen. Is het een groep ouderen op weg naar een uitje? Een groep kinderen op schoolreisje? Misschien wel een groep jongeren op weg naar hun vakantiebestemming. Wie je ook vervoert, jij kan als goede touringcarchauffeur het reisje nog bijzonderder maken. Lijkt dit jou ook wat? Dan wil je vast onze gratis opleiding touringcarchauffeur volgen.

Touringcarchauffeurs hebben een belangrijke en verantwoordelijke baan, waar ook nog eens genoeg uitdaging in zit. Veel mensen zullen daarom best wel eens overwogen hebben om touringcarchauffeur te worden. Vaak laten mensen zich vervolgens echter afschrikken door de kosten van de opleiding, die bij de meeste rijscholen tussen de drie- en vierduizend kost. Dat zal natuurlijk bijna niemand zomaar even paraat hebben. Dankzij MobiWerk hoef je je daar geen zorgen om te maken. Wij bieden namelijk een gratis opleiding touringcarchauffeur aan. Als uitzendbureau in de vervoerssector nemen wij de door ons opgeleide chauffeurs namelijk zelf in dienst, waardoor we de opleiding zien als een investering. Dit betekent ook dat je in feite direct verzekerd bent van een baan!

Hoe is het om te werken als touringcarchauffeur

Bij MobiWerk zoeken we reislustige en ondernemende mensen die in staat zijn om de rollen van chauffeur en gastheer met elkaar te combineren, en die gemotiveerd zijn om te werken als touringcarchauffeur. Je houdt ervan met mensen te werken en dat geen dag hetzelfde is. Touringcarchauffeur is een verantwoordelijke en veelzijdige baan, waarbij je meerdaagse reizen in binnen- en buitenland, groepsvervoerdagtochten en dagtrips begeleidt. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en naast een comfortabele rit willen we vooral graag een glimlach zien op de gezichten van de mensen die jij vervoert. Heb je nog geen ervaring? Met onze betaalde opleiding tot touringcarchauffeur kun je veilig en zelfverzekerd aan de slag.

Onze opleiding touringcarchauffeur: de MobiAcademy

De gratis opleiding touringcarchauffeur die wordt aangeboden aan onze MobiAcademy haal je niet zomaar. Als touringcarchauffeur heb je immers een grote verantwoordelijkheid om je passagiers veilig naar hun bestemming te brengen. Om met die verantwoordelijkheid om te gaan, is een goede opleiding vereist. Naast het rijbewijs D is de basiskwalificatie code 95 vereist om beroepschauffeur te worden. De opleiding buschauffeur van MobiWerk stoomt je klaar voor beide examens, met een gezonde mix van theorie en praktijk. Bovendien kun je bij MobiWerk terecht voor de 35-urige nascholing die je iedere vijf jaar moet doen om de code 95 te behouden. Je hoeft dus niet zelf op zoek te gaan naar een rijschool.

Gratis opleiding touringcarchauffeur

Persoonlijke sfeer en werkgever

Wil jij ook werken voor een bedrijf dat voelt als één grote familie? Word dan MobiWerker! Je krijgt een goede, door ons vergoede opleiding tot touringcarchauffeur, en als touringcarchauffeur breng jij jouw gasten naar bijzondere bestemmingen. Daarnaast ben je onderdeel van het gezelligste uitzendbureau voor touringcarchauffeurs van Nederland, en dat is ook wat waard. Pascale ging je al voor, en haar verhaal kun je hier lezen.

Stap jij ook bij ons in? Bekijk hier al onze touringcarchauffeur vacatures. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.