MOBIWERK. MENSENWERK.

Gratis opleiding buschauffeur volgen

Je brengt zakenmensen op tijd naar een belangrijke vergadering, studenten op tijd naar een cruciaal tentamen en kinderen naar hun logeerafspraak bij oma. Als buschauffeur doe je belangrijk werk. Mensenwerk. De opgestoken hand, de onbewuste glimlach of het vriendelijke knikje: dat zijn jouw ultieme beloningen. Lijkt dit je wat? Dan wil je vast onze gratis opleiding buschauffeur volgen.

Buschauffeurs hebben een belangrijke en verantwoordelijke baan, waar ook nog eens genoeg uitdaging in zit. Veel mensen zullen daarom best wel eens overwogen hebben om buschauffeur te worden. Vaak laten mensen zich vervolgens echter afschrikken door de kosten van de opleiding, die bij de meeste rijscholen tussen de drie- en vierduizend kost. Dat zal natuurlijk bijna niemand zomaar even paraat hebben. Dankzij MobiWerk hoef je je daar geen zorgen om te maken. Wij bieden namelijk een gratis opleiding buschauffeur aan. Als uitzendbureau voor het openbaar vervoer nemen wij de door ons opgeleide buschauffeurs namelijk zelf in dienst, waardoor we de opleiding zien als een investering. Dit betekent ook dat je in feite direct verzekerd bent van een baan!

Onze opleiding buschauffeur: de MobiAcademy

De gratis opleiding buschauffeur die wordt aangeboden aan onze MobiAcademy haal je niet zomaar. Als buschauffeur heb je immers een grote verantwoordelijkheid om je passagiers veilig naar hun bestemming te brengen. Om met die verantwoordelijkheid om te gaan, is een goede opleiding vereist. Naast het rijbewijs D is de basiskwalificatie code 95 vereist om beroepschauffeur te worden. De opleiding buschauffeur van MobiWerk stoomt je klaar voor beide examens, met een gezonde mix van theorie en praktijk. Bovendien kun je bij MobiWerk terecht voor de 35-urige nascholing die je iedere vijf jaar moet doen om de code 95 te behouden. Je hoeft dus niet zelf op zoek te gaan naar een rijschool.

Hoe is het om te werken als buschauffeur

Bij MobiWerk zoeken we ondernemende mensen die in staat zijn om de rollen van chauffeur en gastheer met elkaar te combineren, en die gemotiveerd zijn om te werken als buschauffeur. Je kunt goed met mensen overweg en houdt van uitdaging in je werk. Buschauffeur is een verantwoordelijke en veelzijdige baan, op welke plek je ook rijdt. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en naast een comfortabele rit willen we vooral graag een glimlach zien bij de mensen die jij vervoert.

Gratis opleiding buschauffeur

Persoonlijke sfeer en werkgever

Wil jij ook werken voor een bedrijf dat voelt als één grote familie? Word dan MobiWerker! Je krijgt van ons een gratis opleiding buschauffeur, en als buschauffeur breng jij jouw passagiers snel en veilig naar hun bestemming. Daarnaast ben je onderdeel van het gezelligste uitzendbureau voor buschauffeurs van Nederland, en dat is ook wat waard. Reynaldo ging je al voor, en zijn verhaal kun je hier lezen. Als je meer informatie wilt of specifieke vragen hebt, kun je contact met ons opnemen.