Railbestuurders

Railbestuurders.

Bent u op zoek naar een railbestuurder? Iemand die uw reizigers niet alleen veilig van A naar B brengt, maar hen een zorgeloze en ontspannen rit geeft. Onzichtbaar, vakbekwaam, betrouwbaar en dienstbaar. Dát zijn onze MobiWerkers!

Railbestuurders die hun vak verstaan

De railbestuurders van MobiWerk zien hun werk als meer dan vervoer. Zij zijn de gastheren en -vrouwen van uw tram of metro en geven uw reiziger een zorgeloze en ontspannen rit. Geselecteerd op bijzondere vaardigheden kenmerken MobiWerkers zich niet alleen door bovengemiddeld veel schadevrije ritten, maar ook doordat zij mensen-mensen zijn. Onzichtbaar, vakbekwaam, betrouwbaar en dienstbaar. Dat noemen wij kwaliteit.

Intensieve selectie en opleidingstraject

De kandidaten die wij werven worden na een intensieve selectie gekeurd op basis van Wet lokaal spoor. MobiWerk is een van de weinige locaties in Nederland die toestemming heeft om te keuren op basis van Wet lokaal spoor. Hierbij selecteren wij op reactie- en concentratievermogen middels het Vienna Test Systeem Traffic. Ook wordt geselecteerd middels persoonlijkheids-, capaciteiten- en intelligentietests (via het NOA-assessment).

De testresultaten worden beoordeeld door een geregistreerd NIP-psycholoog en na een gesprek met de kandidaat verwerkt in een psychologisch rapport. Zo weten we zeker dat we kandidaten aanbieden die kwaliteit leveren aan onze opdrachtgevers én hun reizigers.

Reynaldo

Werken als buschauffeur

Iedere dag ging Reynaldo (22) voor zijn studie Elektrotechniek met de bus naar school en weer naar huis. Tijdens één..

Pascale

Werken als touringcarchauffeur

Als voormalig verkoopster in een luxe modezaak, was touringcarchauffeur worden niet het eerste waar Pascale aan dacht...