MOBIWERK. MENSENWERK.

Buschauffeur salaris bij MobiWerk

Veel mensen hebben er wel eens over nagedacht om buschauffeur te worden. Het is dan ook meer dan logisch dat er ook nieuwsgierigheid is naar het salaris dat buschauffeurs ontvangen. Aangezien het openbaar vervoer is gebonden aan een CAO, is het buschauffeur salaris centraal vastgesteld. Afhankelijk van hoe lang hij in dienst is, valt het buschauffeur salaris ongeveer tussen de €2100 en €3000. Voor zo’n mooi salaris buschauffeur worden bij MobiWerk lijkt ons een uitstekende keuze.

Er zullen altijd mensen vervoerd moeten worden, en daarom is er altijd vraag naar buschauffeurs. Die vraag is echter wel variabel, en vanwege de hoge personeelskosten zijn vervoerbedrijven vaak huiverig om met vaste contracten te strooien. Dankzij MobiWerk hoef je je daar niet door te laten afschrikken, en kun je gewoon buschauffeur worden. Wij opereren als uitzendbureau voor vervoerbedrijven, en kunnen de chauffeurs die bij ons in dienst zijn flexibel aan hen leveren. Wij nemen ervaren chauffeurs aan, maar bieden ook een opleiding buschauffeur aan. Daardoor kun je ook als nieuwkomer buschauffeur worden. Het is sowieso geen slecht idee om bij MobiWerk een opleiding tot buschauffeur te doen. Het daarbij behaalde rijbewijs blijft gewoon geldig, waardoor je ook in de toekomst zo weer aan de slag kunt.

Hoe is het om te werken als buschauffeur

Bij MobiWerk zoeken we ondernemende mensen die in staat zijn om de rollen van chauffeur en gastheer met elkaar te combineren, en die gemotiveerd zijn om buschauffeur te worden. Je houdt ervan met mensen te werken en dat geen dag hetzelfde is. Buschauffeur is een verantwoordelijke en veelzijdige baan, waar je ook rijdt. Je bent het visitekaartje van het bedrijf en naast een comfortabele rit willen we vooral graag een glimlach zien op de mensen die jij vervoert. Heb je nog geen ervaring? Geen probleem, dan kunnen wij jouw opleiding verzorgen en kun jij buschauffeur worden!

Buschauffeur salaris

Persoonlijke sfeer en werkgever

Wil jij ook werken voor een bedrijf dat voelt als één grote familie? Word dan MobiWerker! Je kunt bij ons een goede buschauffeur worden, en als buschauffeur breng jij jouw passagiers snel en veilig naar hun bestemming. Daarnaast ben je onderdeel van het gezelligste uitzendbureau voor buschauffeurs van Nederland, en dat is ook wat waard. Reynaldo ging je al voor, en zijn verhaal kun je hier lezen.

Stap jij ook bij ons in? Bekijk hier onze vacatures voor buschauffeurs.