MOBIWERK. MENSENWERK.

Een veilig en geslaagd evenement

Bij het organiseren van evenementen komt heel wat kijken. Tientallen deadlines, honderden details om bij te houden en eigenlijk standaard handen tekort; er valt van alles te regelen in een korte tijd. Daarbij is de beveiliging van het evenement een cruciaal onderdeel. Niet alleen om het evenement in goede banen te lijnen, maar ook om te voldoen aan de juiste wet- en regelgeving om in aanmerking te komen voor vergunningen. MobiWerk is dé sparringpartner op het gebied van evenementenbeveiliging. Onze mensen maken het verschil!

Uw sparringpartner in evenementenbeveiliging

Bij Mobiwerk staan we voor kwaliteit. Onze jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij de markt door en door kennen en als geen ander op de hoogte zijn van de uitdagingen die u als opdrachtgever tegenkomt. Zo weten we dat het verkrijgen van vergunningen voor een evenement dikwijls een tijdrovend proces is, dat veel kennis vereist. Bovendien is een goed veiligheidsplan voor het evenement een vereiste om in aanmerking te komen. Wij denken met u mee in dit proces en zien onszelf dan ook graag als uw partner. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld ondersteunen bij het opstellen van een beveiligingsplan, aanwezig zijn bij vergunningsgesprekken met de gemeente of u adviseren vanuit onze expertise. Daarbij staat bij MobiWerk een persoonlijke aanpak centraal. Dat betekent snel schakelen, korte lijntjes en er samen voor zorgen dat de zaken geregeld worden. Mensenwerk, daar draait het om!

Méér dan beveiliging

De beveiligers van MobiWerk Beveiliging zijn niet zómaar beveiligers, maar echte ‘mensen-mensen’. Ze weten dat niet alleen de veiligheid belangrijk is, maar ook een juiste en klantgerichte omgang met mensen. Onze beveiligers houden niet alleen het hoofd koel in lastige situaties en handelen oplossingsgericht, ze zijn ook een gastvrouw- of heer op uw evenement. Ze zetten nét dat stapje extra om de klant en opdrachtgever tevreden te stellen. Bezoekers te woord staan, sleutels die iemand laat vallen terugbrengen of een verloren blikje op de grond opruimen. Het zijn kleine dingen, die toch het verschil maken. Ook bij onze MobiWerkers staat persoonlijke aanpak centraal.

Beveiliging en duurzaamheid: hoe werkt dat?

Net een stapje extra doen, dat vinden wij bij MobiWerk heel normaal. Dat ziet u in alles wat wij doen. In onze dienstverlening, in de omgang met onze MobiWerkers, maar ook in de manier waarop wij inspelen op duurzaamheid en bescherming van het milieu. Onze processen zijn erop gericht om het milieu zo min mogelijk te belasten en zelfs het voortouw te nemen in duurzame oplossingen en initiatieven. Zo draagt MobiWerk een belangrijk steentje bij aan een beter leefomgeving, voor ons en onze kinderen. Zo hebben onze beveiligers bijvoorbeeld een collectie op maat gemaakte en goedgekeurd uniformen, die voor 95 procent bestaan uit gerecyclede flessen.

Op zoek naar beveiliging voor uw evenement?

Bent u geïnteresseerd in de diensten van MobiWerk Beveiliging? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Meer informatie vindt u op onze website, maar u kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen of een e-mail sturen.

Nêzar van Geffen
Beveiliging nodig?

Interesse in onze beveiligingsdiensten of wilt u de mogelijkheden vrijblijvend bespreken? Neem dan contact op met Nêzar.

nezar@mobiwerk.nl
Tel: 070 - 8200567