Ben jij op zoek naar een afwisselende, uitdagende baan in een flexibel werkrooster? Meld je dan aan bij MOBIwerk als chauffeur of railbestuurder. MOBIwerk zorgt dat jij (weer) aan de slag kunt en met plezier naar het werk gaat.

Gewoon persoonlijk...
De consultants van MOBIwerk hebben veel werkervaring in de personenvervoersbranche en zorgen dat jij wordt opgeleid tot een – volwaardige – MOBIwerker die optimaal functioneert als chauffeur of railbestuurder.
 
MOBImeeting
MOBIwerk is trots op haar chauffeurs en railbestuurders en laat dat graag zien. Regelmatig komen MOBIwerkers samen op de MOBI-meeting, waar ze elkaar ontmoeten en bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje.

MOBIwerker worden, hoe doe ik dat?
Na ontvangst van jouw gegevens en indien jij volledig voldoet aan het functieprofiel, neemt een Consultant van MOBIwerk contact met jou op...Het is helaas niet mogelijk om met een iPhone bestanden te sturen middels het contactformulier.  
Contact
MOBIwerk
Westvlietweg 110
2495 AD Den Haag
T: 070 82 00 567
E: info@mobiwerk.nl
Naam: 
Imad el Haddouchi
Beroep:
Buschauffeur
Bedrijf:
HTMbuzz via MOBIwerk
 

Waarom heb jij gekozen voor het beroep van Buschauffeur?

“Ik heb eerder gewerkt bij de HTM als beveiliger. Een collega attendeerde mij op de mogelijkheid om via MOBIwerk buschauffeur te worden. Ik heb de kans direct gegrepen en tot de dag van vandaag geen moment spijt gehad van die beslissing. Ik vind het prachtig om in een dienstverlenend beroep te mogen werken.  Hoe heb je het eigenlijk voor elkaar gekregen om buschauffeur te worden?

"MOBIwerk biedt de opleiding om buschauffeur te worden. Enige aanleg is wel gewenst, want de opleiding is best pittig. Maar het team  van MOBIwerk heeft mij heel goed begeleid tijdens de opleiding." 

Hoe verloopt jouw contact met MOBIwerk?

“Het contact is  spontaan en persoonlijk. Ze hebben écht aandacht voor mij en vragen regelmatig hoe het met mij gaat.

Wat is het leukste wat jij hebt meegemaakt tijdens een dienst?

“Ik kan niet iets specifieks opnoemen... Oh ja, ik heb een keer een oude dame iets verder dan de halte afgezet voor de deur van haar huisarts. Ik kreeg daar zoveel waardering voor. Iets extra's doen voor anderen, dat is mijn drive."* = verplichte velden
Persoonlijke Gegevens
Geslacht*


Voornaam*


Achternaam*


Geboortedatum*


Rijbewijs*

Hoogst afgeronde opleiding*


Adres
Straat en Huisnummer*


Postcode*


Plaats*


Contactgegevens
Email*


Telefoonnummer


Mobiel nummer
Ervaring
Curriculum Vitae*


Motivatiebrief*


Vacature*


Overig
Overige Opmerkingen


Waar ben jij deze vacature tegengekomen*


Ben je per direct beschikbaar?*
Wil je een kopie van dit formulier ontvangen?