Bent u op zoek naar een oplossing voor een tijdelijk project of heeft u te maken met een tekort chauffeurs of railbestuurders? Onze betrouwbare en flexibele MOBIwerkers staan voor u paraat!

Ook in de vervoersbranche verandert het werken met vaste chauffeurs en railbestuurders. Zij worden in de planning aangevuld met een vast team van flexibele en vakbekwame chauffeurs en/of railbestuurders. Dit heeft tot gevolg dat de rol van MOBIwerk nog belangrijker wordt als vaste partner voor haar opdrachtgevers.

MOBIwerker biedt continuïteit en kwaliteit
MOBIwerk werkt met een flexibele pool van chauffeurs en bestuurders die op basis van detachering aan het werk worden gesteld. Bij goed functioneren bij de opdrachtgever, behoort een contract of vast dienstverband tot de mogelijkheden, mits daar van te voren afspraken over zijn gemaakt.

De ervaren MOBIwerkers zijn direct inzetbaar zodat de punctualiteit en kwaliteit van de dienstverlening van opdrachtgevers behouden blijft. In overleg met onze opdrachtgevers verzorgen wij tevens opleidingen, trainingen en cursussen voor MOBIwerkers en voor het eigen personeel van opdrachtgevers.

Contact
Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Voor overige vragen kunt u bellen met 070 82 00 567 of mailen naar info@mobiwerk.nl.
Contact
MOBIwerk
Westvlietweg 110
2495 AD Den Haag
T: 070 82 00 567
E: info@mobiwerk.nl

Naam: 
Aris van der Maat
Beroep:
Railbestuurder
Bedrijf:
HTM

Waarom heb jij gekozen voor het beroep van railbestuurder?

Bij toeval kwam ik in contact met iemand die bij de HTM werkt als dienstenplanner / coördinator. Hij vertelde mij hoe interessant de vervoersbranche was en dat motiveerde mij om te kijken wat de mogelijkheden waren. Ik ben sowieso een man van de praktijk en dat past uitstekend in dit beroep. 

Welk traject heb je bewandeld om daartoe te komen?

Ik heb contact gezocht met MOBIwerk. Daar hebben ze het opleidingstraject uitgelegd. Kort daarna heb ik gesolliciteerd. Ik werd vervolgens uitgenodigd om een aantal testen te doen. Nadat ik de testen succesvol heb afgesloten, mocht ik een aantal weken met instructeurs op stap om het echte vak te leren.

Kan iedereen zomaar railbestuurder worden?

Ik denk het niet. Sowieso moet je voldoen aan een aantal strenge eisen, anders kom je niet door de testen. Maar daarnaast moet je ook “gevoel voor verkeer” hebben. Je moet alert en scherp zijn. Een ander belangrijk aspect is dat je werkt in onregelmatige diensten. Dit is natuurlijk van invloed op je privéleven. Maar al met al is het het mooiste beroep wat je kan bedenken.

Hoe ziet jouw werkdag er gemiddeld genomen uit?

Het hangt een beetje af van het rooster. Ik kijk ’s avonds welk rooster ik de volgende dag heb en stel mij daar op in. De meeste diensten duren ca. 8 uur. Soms word je ingezet voor kleinere diensten (zogenaamde studentjes). Sta je ingedeeld voor een oproepdienst, dan is het van belang om binnen twee uur op de plaats van bestemming te zijn. Stiptheid is zeer belangrijk in dit beroep. Veel mensen denken dat trambestuurders iedere dag hetzelfde rondje om de kerk rijden. Maar niets is minder waar. Onze diensten zijn zeer afwisselend.

Hoe zou je MOBIwerk als organisatie willen typeren?

MOBIwerk is een warm bedrijf en lekker laagdrempelig. Mensen zijn geen nummer. Bovendien is er altijd een mogelijkheid om langs te komen voor een praatje en dat maakt MOBIwerk voor mij zo bijzonder.Persoonlijke Gegevens
Naam
Bedrijfsnaam
Email

Wat kunnen wij voor u betekenen?