Touringcarchauffeur vast/flexibel/fulltime/parttime

Touringcarchauffeur is een verantwoordelijk en veelzijdig vak voor een ondernemend en reislustig persoon die graag met mensen werkt en in staat is de rollen van chauffeur en gastheer te combineren. Zo begeleid je dagtochten, meerdaagse reizen in binnen- en buitenland en groepsvervoer. Gelegenheden waarvoor touringcars worden ingezet zijn bijvoorbeeld schoolreisjes, dagtochten en personeelsuitjes. Je vervoert je gasten veilig, vlot en comfortabel door het verkeer. Je bent het visitekaartje van het bedrijf, zorgt voor een schone touringcar en staat graag vooraan om gasten van dienst te zijn.

Naar wie zijn we op zoek?

Als touringcarchauffeur ben je een veelzijdig persoon, je werkt zelfstandig en je vindt het leuk om te reizen en gaat graag met mensen om. Wisselende werktijden vormen geen probleem. En je snapt dat je vaak moet werken wanneer anderen vrij zijn. ’s Avonds, in het weekend of op feestdagen, het hoort er allemaal bij. Je begrijpt ook dat je passagiers een dagje uit zijn en je weet eerder wat je gasten wensen dan zij zelf. Als iets tegenzit dan is het voor jou een uitdaging om er weer een positieve wending aan te geven. Ben jij die veelzijdige persoon die we zoeken, reageer dan nu door te solliciteren.

Arbeidsvoorwaarden:

  • Salaris conform CAO Besloten busvervoer.

Functie-eisen

  • in bezit van Rijbewijs D/code 95;
  • in bezit van medische verklaring en bestuurderskaart;
  • kan VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen;
  • goede beheersing van de Nederlandse taalHeb jij alle bovenstaande vragen met ‘ja’ kunnen beantwoorden? Dan ben jij mogelijk dé dienstverlener in hart en nieren die wij zoeken! Graag ontvangen wij jouw uitgebreide motivatiebrief met CV: meld je hier aan als MOBIwerker of mail jouw motivatiebrief en CV naar info@mobiwerk.nl.Print deze pagina | Deel deze pagina
Contact
MOBIwerk
Westvlietweg 110
2495 AD Den Haag
T: 070 82 00 567
E: info@mobiwerk.nl