Uitzendorganisatie MOBIwerk is in 2011 begonnen als een familiebedrijf vanuit de personenvervoerbranche. Inmiddels is MOBIwerk uitgegroeid tot een middelgrote organisatie. MOBIwerk onderscheidt zich door een verfrissende visie over vervoersoplossingen.

De kracht van MOBIwerk
De kracht van MOBIwerk kenmerkt zich door het ontzorgen van onze opdrachtgevers door snel in te spelen op hun wensen en mee te denken in oplossingen. MOBIwerk neemt projecten desgewenst volledig uit handen van de opdrachtgever, inclusief de planning en kaartverkoop. Hierbij is de ‘24/7 bereikbaarheid’ van MOBIwerk een extra service die door opdrachtgevers en MOBIwerkers zeer gewaardeerd worden.

Gewoon persoonlijk...
De slogan ‘gewoon persoonlijk’ is ontstaan door de directe en open manier van werken en communiceren. Niet alleen met de opdrachtgever, maar ook met de MOBIwerkers.
Contact
MOBIwerk
Westvlietweg 110
2495 AD Den Haag
T: 070 82 00 567
E: info@mobiwerk.nl
Naam: Rino Galetta
Beroep: Groepsmanager Rijdienst Rail
Bedrijf: MOBIwerk
Rino Galetta vertelt over de samenwerking met MOBIwerk:

Wat is jouw rol bij HTM?
Rino:“Samen met mijn collega’s ben ik verantwoordelijk voor het werving- en selectieproces en de operationele gang van zaken die te maken hebben met alle ingeleende tram -en RandstadRailbestuurders.”

Hoe verloopt de samenwerking met MOBIwerk?
“De sterke punten van onze samenwerking zijn het meedenken, de korte lijnen en het snel oppakken en afhandelen van lopende zaken.”

Wat vind je een positieve eigenschap van de ‘MOBIwerkers’?
“Vooral hun betrokkenheid bij zowel HTM als bij MOBIwerk stel ik zeer op prijs!”